WORDT SPONSOR

Een sportvereniging kan tegenwoordig niet meer zonder de financiële steun van sponsoren. Gelukkig zijn er al een aantal sponsoren die, ieder op eigen wijze, een bijdrage aan onze club leveren.

Victoria’28 is een prachtige club waar zowel jong als oud terecht kan voor hetgeen wat ze erg graag doen. Voetballen! Een club waar ieder op zijn eigen manier, veilig en verantwoord kan sporten. Doordat we 750 leden hebben en een perfecte ligging hebben in Enschede zuid, worden de wedstrijden op zowel zaterdag als zondag goed bezocht. Dit maakt het voor sponsoren extra aantrekkelijk om hun naam te binden aan onze club.

WIJ WORDEN GESPONSORD DOOR

Voordelen

Sponsoring vindt bij Victora’28 plaats door middel van shirtsponsoring, reclameborden en vlaggen langs de velden, advertenties op de website en sponsoring in natura (sport en spelmaterialen). De sponsor pakketten, tarieven en mogelijkheden vindt u onderaan de pagina via de link “sponsormogelijkheden”.

Voor elk bedrijf, groot of klein, zijn er passende sponsormogelijkheden. Mocht u in onze sponsorpakketten niet iets vinden wat u aanspreekt, maar toch graag Victoria’28 willen sponsoren, neem dan contact op met de sponsorcommissie, zodat wij u een voorstel op maat kunnen doen. Dit geldt ook voor leden en voor mensen buiten de club die persoonlijk onze club een warm hart toedragen en op welke manier dan ook willen sponsoren.

Mogelijkheden

vic logo sponsoren

Sponsoring is voor een sport vereniging van groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven ons onder andere de mogelijkheid om onderhoud te plegen, materialen aan te schaffen, nieuwe kleding te kopen, de accommodatie te verbouwen en activiteiten te ontplooien. Uiteindelijk komt dit de uitstraling en de levendigheid van Victoria’28, de vereniging en haar leden ten goede. Een levendige vereniging trekt meer leden en publiek, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen de vereniging.

Wij noemen enkele redenen waarom u sponsor zou moeten worden.
  • Victoria’28  is één van de bekendste clubs in de regio, en behoort bij  de grootste clubs van Enschede, sterker: Victoria’28 is de grootste club van Enschede Zuid.
  • Victoria’28 heeft een prachtig plan om het voetbal vanaf de jeugd naar een hoger niveau te tillen. Met het borgen van de opleiding voor de jeugd om prestatief zo hoog mogelijk uitgedaagd te worden, en niet prestatief op eigen niveau te spelen bieden we iedereen zowel plezier, uitdaging en kwaliteit. Door ons grote aantal jeugdleden kan er bij ons van hoofdklasse tot 6e klasse gevoetbald worden.
  • Op ons mooie complex traint de voetbalschool onze O11 en O9 jeugd, en traint de Keeperschool Michel Veurink zijn leden en onze selectie keepers.
  • Tijdens het seizoen ontvangen wij meer dan 2.000 voetballers en bezoekers per week. Er zijn ruim 40 teams actief in de regio Twente op dit moment, waarvan, op een gemiddelde zaterdag, er thuis zo’n 20 wedstrijden worden gespeeld. Deze teams komen ook nog eens van maandag tot en met vrijdag trainen, dus exposure gegarandeerd.
  • Indien u als sponsor een voorstel heeft dan staan u graag te woord en zullen uw voorstel met uiterste zorg behandelen.
Eugène Haasewinkel, penningmeester penningmeester@victoria28.nl