Sponsoring

vic logo sponsoren

Sponsoring is voor een sport vereniging van groot belang. De financiële middelen die gegenereerd worden door sponsoring geven ons onder andere de mogelijkheid om onderhoud te plegen, materialen aan te schaffen, nieuwe kleding te kopen, de accommodatie te verbouwen en activiteiten te ontplooien. Uiteindelijk komt dit de uitstraling en de levendigheid van Victoria’28, de vereniging en haar leden ten goede. Een levendige vereniging trekt meer leden en publiek, met als resultaat extra inkomsten en natuurlijk meer zichtbaarheid voor de sponsoren. Zo werken de sponsorgelden als een kloppend hart binnen de vereniging.

Wij noemen enkele redenen waarom u sponsor zou moeten worden.

  • Victoria’28  is één van de bekendste clubs in de regio, en behoort bij  de grootste clubs van Enschede, sterker: Victoria’28 is de grootste club van Enschede Zuid.
  • Victoria’28 heeft een prachtig plan om het voetbal vanaf de jeugd naar een hoger niveau te tillen. Met het borgen van de opleiding voor de jeugd om prestatief zo hoog mogelijk uitgedaagd te worden, en niet prestatief op eigen niveau te spelen bieden we iedereen zowel plezier, uitdaging en kwaliteit. Door ons grote aantal jeugdleden kan er bij ons van hoofdklasse tot 6e klasse gevoetbald worden.
  • Op ons mooie complex traint de voetbalschool onze O11 en O9 jeugd, en traint de Keeperschool Michel Veurink zijn leden en onze selectie keepers.
  • Tijdens het seizoen ontvangen wij meer dan 2.000 voetballers en bezoekers per week. Er zijn ruim 40 teams actief in de regio Twente op dit moment, waarvan, op een gemiddelde zaterdag, er thuis zo’n 20 wedstrijden worden gespeeld. Deze teams komen ook nog eens van maandag tot en met vrijdag trainen, dus exposure gegarandeerd.
  • Indien u als sponsor een voorstel heeft dan staan u graag te woord en zullen uw voorstel met uiterste zorg behandelen.

Eugène Haasewinkel, penningmeester
penningmeester@victoria28.nl