Lid worden

Kom voetballen bij Victoria ’28!

Aanmelden  / Lid worden van Victoria ’28

Je kunt je digitaal aanmelden bij Victoria ’28. Aanmelden kan via onderstaande button.

(Meld je digitaal aan via bovenstaande knop)

Zodra je bent ingeschreven zal je door de hoofdleider van de betreffende leeftijdsgroep worden geïnformeerd over jouw team, trainingstijden en de wedstrijden. Voor meer informatie https://www.victoria28.nl/club-info/lidmaatschap/

Ben je tussen de 4 en 11 jaar ?

Iedere maandag en woensdag bestaat de mogelijkheid te proeven aan het voetballen bij onze club. Ouder(s)/begeleider(s) kunnen zich voor de training melden bij de ledenadministratie of rechtstreeks bij de coördinator op het veld. Zorg dat je kind sportieve kleding aan heeft, grote kans dat het kind gelijk kan meedoen!

Je kind mag vier weken op proef meetrainen en als het daarna nog steeds leuk is gaan we inschrijven.

Kinderen van 4, 5 en 6 jaar noemen we mini’s, zij trainen op maandagen en woensdagen van 18:00-19:00 uur. Deze groep speelt niet in competitie. Kinderen van 7 t/m 11 (soms 12) jaar noemen we pupillen, zij trainen ook op de maandagen en woensdagen, van 18:00-19:15. Deze groep speelt competitie 6 tegen 6 of 8 tegen 8.

Wanneer tijdens de proefperiode blijkt dat voetbal toch niets is voor uw kind, dan kunt u dit op de maandagavonden tussen 18.00 uur en 19.30 uur melden bij de ledenadministratie.