BREAKING NEWS!!

Zaterdag, 23 december, 2023

Victoria'28 en hoofdtrainer Jules Navis per direct uit elkaar.

In een gezamenlijke aankondiging maken voetbalclub Victoria’28 en hoofdtrainer Jules Navis vandaag bekend dat zij na een succesvolle samenwerking van 2,5 jaar per direct uit elkaar gaan. De beslissing komt na zorgvuldige overwegingen, waarbij zowel de club als de trainer tot de conclusie zijn gekomen dat het tijd is voor een nieuwe impuls.

Gedurende de afgelopen jaren hebben Victoria’28 en Jules Navis met plezier en toewijding samengewerkt om het beste uit de spelersgroep te halen. De club is dankbaar voor de inzet en de positieve bijdrage van de trainer aan het team en erkent de successen die samen zijn behaald.

Helaas bleven de resultaten dit jaar achter bij de verwachtingen, en om de weg naar succes terug te vinden, hebben beide partijen besloten om gezamenlijk een nieuwe koers te varen. De focus ligt op het creëren van een frisse start en het bieden van nieuwe kansen aan de spelersgroep.

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het aantrekken van een nieuwe, enthousiaste trainer die met zijn ervaring en aanpak de weg omhoog weer kan vinden.

De club kijkt vol vertrouwen uit naar de toekomst en bedankt Jules Navis voor zijn bijdrage aan Victoria’28.