Bericht van de voorzitter

Maandag, 31 juli, 2023

Van de voorzitter:  Iedereen kijk er al naar uit: Vakantie!!  De afgelopen periode was het al echt vakantie weer: mooi weer, hoge temperaturen, BBQ, biertje kortom we zijn al aardig verwend. De leerlingen van het voortgezet onderwijs hebben de uitslag van de examens al gehad en komend weekend krijgen de leerlingen van de basisscholen hun welverdiende vakantieweken. Eerst even bijkomen en wennen aan de vrije tijd.

Op de club hebben we de meeste selectiewedstrijden al gehad en zijn bijna alle spelers weer ingedeeld voor het volgende seizoen. Een aantal spelers zijn gestopt of naar een andere vereniging verhuisd. We hebben weer vele nieuwe aanmeldingen ontvangen en we zien ook veel bekende gezichten weer terugkomen. De ledenadministratie onder aansturing van Jean heeft de zaken weer goed voor elkaar voor het nieuwe seizoen vanaf 1 juli jl. 

Martin Bennink heeft als technisch coördinator de trainers en begeleiders voor alle teams weer op orde, hoewel we kunnen altijd mensen gebruiken die trainer of leider willen worden. Daarnaast rekenen we echt op de ouders om de teams naar de uitwedstrijden te rijden Meldt u allen aan alstublieft! 

Daarnaast doen we ook een dringend beroep op de trainers en leiders om Martin waar mogelijk te ontlasten door trainingsmateriaal zelf zoveel mogelijk klaar te zetten en op te ruimen. Martin zal er echt blij mee zijn. We danken alle vrijwilligers voor hun enorme inzet in weer en wind, in moeilijke of zware periodes, jullie stonden maar steeds klaar voor Victoria’28  

Bij het begin van het nieuwe seizoen, op Vrijdag 15 september houden we een aparte vrijwilligersavond in ons clubgebouw. U krijgt hiervoor nog een uitnodiging met programma voor deze avond! 

We sluiten het seizoen 2022-2023 nu af, de kantine sluit van 31 juli tot 14 augustus, de kleedkamers krijgen nu onderhoud. Half augustus beginnen we langzaam al weer aan het nieuwe seizoen 2023-2024. 

De afgelopen weken hebben we ook een daadwerkelijke start kunnen maken met het projectgroep overleg over de nieuwbouw 

We gaan bouwen aan een geheel nieuwe Multi Functionele Sport Accommodatie (MFSA) Samen met FC Aramea, Achilles Enschede en SVV kunnen we straks een helemaal nieuw gebouw betrekken dat de vier verenigingen samen huren van de Gemeente Enschede. Nieuwe moderne kleedkamers, een prachtige kantine, diverse multifunctionele ruimtes kortom alles wat we met elkaar nodig hebben om verder uit te kijken naar een duurzame toekomst. De komende periode zullen we nog frequent overleggen over de nieuwbouw met alle toekomstige gebruikers. Als we eruit zijn zullen we in een extra Algemene Leden Vergadering u allen informeren 

Eindelijk een echte start nadat de gemeenteraad heeft ingestemd met de uitwerking van de clustering opgaaf 

Nog veel werk te doen samen met de Gemeente Enschede maar dan hopen we toch in het seizoen 2025-2026 iets moois in Enschede Zuid te hebben gerealiseerd  

Ik wens u namens het bestuur van vv Victoria’28 een heel fijne vakantie en kom veilig weer terug! 

Gerard Tenniglo, vz vv Victoria’28, rvvb