Winst voor Victoria ’28 F3 na een slechte wedstrijd

Maandag, 6 oktober, 2014

Al was de wedstrijd niet goed en leek het alsof de jongens nog niet wakker waren…. De 3 punten hebben de jongens van Victoria ’28 F3 thuis gehouden. Op zaterdag 4 oktober 2014 om 08:45 uur stonden de jongens van Victoria ’28 F3 thuis klaar op het veld om te voetballen tegen ATC’65 F5.

Het spel van F3 was niet erg goed. Het leek wel alsof de jongens van Victoria ’28 F3 nog niet wakker waren. De jongens bleven een beetje achter hangen en het leek wel alsof ze vergaten mee naar voren te gaan. Gelukkig stonden trainer Philip en leider Gerben langs de lijn om de jongens ‘wakker te schudden’.
Zoals gezegd was het spel niet goed echter wel had het wel enkele positieve momenten;
Een corner die door Sergio genomen werd kwam uiteindelijk bij Mathijs. Mathijs nam de bal vol op schoen en opende knap de score, 1-0!
Mathijs passte de bal op Elyas die meters maakte en vervolgens op doel schoot om in de rebound te scoren, 2-0.
Even later was het wederom Elyas die meters maakte en de 3-0 wist te scoren.
ATC’65 wist het in de aanval niet af te maken en bij Victoria’28 viel na bijna elk schot op doel een doelpunt. Zo kwam het dat we met 3-0 de rust in gingen ondanks dat deze stand geen reëel beeld van de wedstrijd weergaf.

In de 2e helft was het Ties die de voorsprong wist te vergroten naar 4-0 en Ashur volgde dit voorbeeld even later, 5-0.
Op een gegeven moment was ATC’65 aan de bal in de aanval. Lars kwam uit zijn doel en Lenn kwam in de verdediging klem te zitten tussen Lars en de aanvaller van ATC’65. Een pijnlijk been voor Lenn, maar… een doelpunt voorkomen.
Victoria ’28 blijft dromen op het veld en heeft geluk dat ATC’65 het niet af weet te maken in de aanval. Gelukkig wist Victoria ’28 zelf wel het doel te treffen. Toen Ashur alleen op de keeper van ATC’65 afkwam en deze het naliet zijn doel uit te komen maakte Ashur het beheerst af om de 6-0 te scoren.
ATC’65 bepaalde de eindstand door in de laatste minuten toch nog 1 keer te scoren, eindstand 6-1.

Ondanks dat we blij zijn met de 3 punten, hopen de fans van Victoria ’28 F3 op een betere wedstrijd volgende week.