Winst Victoria ’28 F4 tegen Achilles’12 F5

Dinsdag, 7 oktober, 2014

Onze vierde wedstrijd al weer van dit seizoen en nog steeds niet verloren. Dit keer moesten we op 3 oktober thuis tegen Achilles ’12 F5 die net onder ons stond en aan de uitslag van 2-0 te zien lijkt het een zwaar bevochten overwinning maar schijn bedriegt.

Er werd goed samengespeeld en we zagen een paar mooie combinaties. Dit resulteerde dan ook na mooi samenspel tussen Duncan, Kaan en Ali tot de 1-0. Ali nam de bal goed aan van een voorzet van Kaan waarna Ali zijn tegenstander voorbij dribbelde en de 1-0 binnen schoot. Daarna bleven we druk zetten op Achilles en deze konden daardoor niet goed in hun spel komen en als ze er een keer door heen kwamen dan stond daar Duncan of Nata goed te verdedigen.

Maar het afronden wou vandaag net niet lukken, er zat vaak net een voetje tussen van de tegenstander of werd de bal net naast het doel geschoten. Ook de complimenten aan de keeper van Achilles deze redde een paar keer uitstekend.
Daardoor gingen we de rust in met maar een 1-0 voorsprong. De trainers konden niks anders dan complimenten geven met het spel en dat ze zo door moesten gaan.

Dat deden de jongens dan ook en de druk werd nog meer opgevoerd dit resulteerde tot nog meer kansen maar de bal wou er niet in. Hierdoor bleef Achilles hoop houden en werden ze nog gevaarlijk met een snelle counter maar gelukkig was Maarten onze keeper zo alert om dit gevaar in de kiem te smoren. Na een mooie pass van Milan kon Lars dan eindelijk de 2-0 scoren en was de wedstrijd dan echt gespeeld. Complimenten aan het hele team voor het mooie spel en hierdoor zijn we nog steeds ongeslagen met twee gelijkspelen en twee overwinningen.

Op naar volgende week tegen ATC’65 F6.