Wilhelminaschool F3 – Victoria’28 F3

Zaterdag, 11 oktober, 2014

11-10-2014, Op sportpark ‘De Vikkerhoek’ in Hengelo stond vandaag de 5de wedstrijd van het seizoen op het programma tegen Wilhelminaschool F3. De wedstrijd begon met het schudden van de handen om elkaar een goede wedstrijd te wensen.

In de eerste minuten van de wedstrijd was Victoria ’28 nog zoekende waar de medespelers stonden en dit resulteerde in onnodig balverlies waarna al in de eerste minuut Wilhelminaschool de bal op de paal schoot. Nog waren ze allemaal nog niet helemaal bij de les waardoor er  weer een grote kans voor Wilhelminaschool  ontstond welke gelukkig gemist werd. Dit was de absolute wake-up-call, Victoria ’28 ging over tot goed samenspel waardoor ze beter in de wedstrijd kwamen, niet veel later was er een goede breedte pass van Sem op Lenn, die wou vanaf de rechterkant een voorzet geven die zo over de keeper heen vloog, 0-1.

Nog geen 4 minuten later gaf Sergio een lange diagonale pass die Ties hoog in de touwen knalde, 0-2. De 0-3 kwam vlak daarna omdat Lenn de bal goed opzij legde en Sergio kon afmaken. Dit werd de keeper van de tegenstander te veel waarna er een andere keeper in het doel kwam bij Wilhelminaschool. Dit mocht echter niet baten, want al snel  scoorde Sem met een afstandsschot de 0-4. De 0-5 en 0-6 werden beide gemaakt door Sergio en beide keren kreeg hij een diepte pass van Mathijs.
Vlak voor rust viel ook nog de 0-7, Ties maakt een mooie solo waarna hij de bal voor gaf op Lenn die ‘m zo kon intikken.

Na de rust was het spelbeeld iets meer gelijkwaardig omdat Wilhelminaschool beter stond en omdat er door Victoria ’28 iets vaker gepingeld werd. Na een minuut of 8 in de tweede helft kreeg Victoria ’28 een vrije bal dit door Elyas van ver werd binnen geschoten. Ook  de 0-9 kwam van Elyas die een uittrap van de keeper opving en de bal in de benedenhoek schoof. Ook Wilhelminaschool kwam een paar keer in de aanval maar door goed verdedigend werk van o.a. Luca en goed keeperswerk van Lars, die met een sliding een goede kans voorkwam. 3 minuten voor tijd viel de bal uit een kluts voor de voeten van de jarige Ashur die ook zijn doelpuntje nog even kon meepikken, 0-10. In de laatste minuut maakte Elyas er nog 0-11 van wat ook de einduitslag werd.