Week van de Scheidsrechter

Maandag, 6 oktober, 2014

Van zaterdag 4 tot en met zondag 12 oktober 2014 is het de Week van de Scheidsrechter. Het uitspreken van waardering naar de scheidsrechters staat deze week centraal. Want de bijna 30.000 scheidsrechters maken het mede mogelijk dat zo veel voetballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten!

Scheidsrechters bedankt!
De KNVB bedankt scheidsrechters onder andere door hen een persoonlijk presentje toe te sturen. Daarnaast zullen Betaald Voetbal-scheidsrechters workshop geven aan twintig amateurscheidsrechters van ARAG Fair Play gecertificeerde verenigingen.

Jubileumbadge
Tijdens de Week van de Scheidsrechter is een speciale jubileumbadge tegen gereduceerd tarief te verkrijgen via de webshop van de KNVB. Dit is een eenmalige uitgave en op=op!

Laat als ouders, spelers en supporters zien dat je de scheidsrechter waardeert. Hoe je dat doet is uiteraard helemaal aan jezelf. Vraag spelers, aanvoerders en/of trainers bijvoorbeeld of zij een bedankje mee willen brengen.

Deel je foto op Twitter met #ScheidsBedankt of plaats een berichtje op www.facebook.com/scheidsrechters om te laten zien hoe jouw vereniging de scheidsrechters in het zonnetje zet. De leukste actie wordt beloond met een spelregelavond, gegeven door een scheidsrechter uit het betaald voetbal en een artikel op voetbal.nl.