“We mogen de wei weer in.”

Vrijdag, 1 mei, 2020

Gelukkig heeft de overheid ons toestemming verleend om weer te kunnen sporten op ons complex. We mogen alleen trainen en geen wedstrijden spelen maar we kunnen weer (kunst)gras voelen! Hier zijn we echt heel blij mee.

De afgelopen periode hebben we als bestuur, onze Ontmoetingsclustermanager, technische coördinator en de trainers van de jeugd hard gewerkt aan een haalbaar schema en afspraken om weer op te kunnen starten.

Hieronder zijn de voorwaarden duidelijk aangegeven waaronder we weer gebruik mogen maken van ons complex. Ik wil u allen, ouders en kinderen dringend verzoeken om ons te houden aan deze regels, alleen dan mogen we hopen dat we over enige tijd weer volledig kunnen voetballen.

Voor nu weer de wei in en genieten van het bewegen en ons voetbal!

Veel succes allemaal en wees voorzichtig!

Namens het bestuur van vv Victoria’28
Gerard Tenniglo, voorzitter.


PROTOCOL • HERVATTING TRAININGEN VICTORIA ’28


DE TRAININGEN 

Dagen & tijden

De reguliere trainingsdagen en tijden worden zoveel mogelijk gehanteerd, tenzij de groep te groot wordt. In dat geval is er een splitsing van de groepen en tijden. 

In het kader van medegebruik door Thuis@ kunnen we niet te veel kinderen ontvangen.

Aanmelden

Het is daarom erg belangrijk dat alle kinderen zich aanmelden! Martin Bennink inventariseert bij leiders JO7 t/m JO13 hoeveel kinderen er willen deelnemen aan de trainingen. Tevens doet hij dit voor JO15 t/m JO18. Vervolgens wordt er, indien nodig, gecommuniceerd richting leiders en ouders over eventuele aanpassingen op onderstaand trainingsschema. 

Aanmelden verloopt voor de kinderen en/of ouders/begeleiders via de gebruikelijke wegen (o.a. groepsapps bijv.). 

Trainingsschema

Start: woensdag 6 mei 2020

Maandag
Tussen 17.45 uur – 20.45 uur

Dinsdag
Tussen 18.00 uur –  19.25 uur

Woensdag
Tussen 17.45 uur – 21.15 uur

Donderdag
Tussen 18.10 uur – 20.45 uur

Vrijdag
Tussen 16.30 uur – 19.15 uur

Zondag
Tussen 09.30 uur – 12.15 uur

Let op! Op de volgende dag is er geen training:

  • Donderdag 21 mei 

Veldindeling 
Hoofdveld: Veld 1
Trainingsveld: Veld 3
Extra veld sportaal: Evt gebruik door Thuis@ tot 17:00 uur

MAATREGELEN

RIVM
Gezamenlijk zien we erop toe dat trainers, kinderen en toezichthouders de RIVM-maatregelen blijven toepassen. Bekijk afbeelding hieronder.

Afbeelding met schermafbeelding
Automatisch gegenereerde beschrijving

Aanvullende maatregelen vanuit Victoria’28

Bij verkoudheidsklachten géén training of aanwezigheid op het Ontmoetingspark.
Trainers en toezichthouders heuden 1,5 meter afstand van elkaar.
Geen ouders/verzorgers of begeleiders op het Ontmoetingspark.
Niet omkleden en douchen op het Ontmoetingspark, kom dus in trainingskleding naar Victoria’28.
Gevulde waterflesjes van huis meenemen, de kantine is gesloten.

Hygiëne
De trainers zijn verantwoordelijk voor hygiëne maatregelen op en rondom het veld voor, tijdens en na de trainingen wat betreft het gebruik van ballen, hoedjes etc.

Zichtbaarheid
Trainers zijn duidelijk zichtbaar voor kinderen en handhavers van buitenaf door het dragen van hesjes i.v.m. controles!

HET ONTMOETINGSPARK

Een kwartier voor aanvang van de training staat er een toezichthouder, eventueel samen met een bestuurslid, bij de poort om de kinderen welkom te heten. Beiden hebben een hesje aan i.v.m. zichtbaarheid en herkenbaarheid, net zoals de trainers, voor de kinderen en handhaving van buitenaf i.v.m. controles. Boodschap aan iedereen: Voorkom onnodig contact voor de poort tussen ouders/begeleiders en opstoppingen!

Halen & Brengen
Ouders/begeleiders kunnen hun kind op gepaste afstand afzetten en ophalen buiten de poort. Er is een Kiss & Ride zone ingericht.
Het verzoek aan ouders/begeleiders om kinderen, daar waar mogelijk, zoveel mogelijk zelfstandig te voet of op de fiets naar de trainingen te sturen.
Moet het kind wel met de auto of fiets gebracht worden? Dan alleen afzetten en direct doorrijden/fietsen.
Bij het ophalen het kind niet voor de poort opwachten, maar in de auto te wachten op de Kiss & Ride zone. Komt u op de fiets, kies dan een vrije plek op de parkeerplaats. Hier is voldoende ruimte. Dit alles om onnodige opstoppingen te voorkomen.

De kinderen worden bij aankomst begeleid bij het eventueel wegzetten van de fiets en worden doorverwezen naar de trainers.

Looproutes
Er zijn duidelijke looproutes bepaald richting velden met lint en hekken. Dit om onnodige opstoppingen of dwalende kinderen te voorkomen.

Toezichthouders
Tijdens alle trainingsmomenten en bij het brengen en halen zijn er toezichthouders aanwezig.

  1. Eén toezichthouder op het Ontmoetingspark voor controle toegang
    Opdracht: niemand, buiten de kinderen, mag het Ontmoetingspark betreden. De poort gaat tijdens de training van het slot, maar het Ontmoetingspark is niet voor iedereen geopend. Tevens is deze toezichthouder in het bezit van aanmeldingsformulieren voor kinderen die (nog) geen lid van de vereniging zijn.
  2. Eén toezichthouder accommodatie
    Doel: hygiëne maatregelen treffen en controleren i.v.m. het openstellen van de toiletvoorziening. Toezichthouder is verantwoordelijk voor de schoonmaak na elk toiletbezoek: deurkrukken, lichtknopjes, wastafels en kranen. Deze toezichthouder is ook verantwoordelijk voor de EHBO-koffer en AED die in het ballenhok aanwezig zijn.

De kantine
De kantine is gesloten. Alleen het ballenhok is geopend voor gebruik materialen, EHBO koffer en AED. Tevens zijn de twee scheidsrechters kleedkamers opengesteld als toiletruimte i.v.m. gebruik van het toilet in noodgevallen. Advies aan iedereen om vooraf thuis naar het toilet te gaan. Kleedkamers en overige ruimtes in het gebouw zijn gesloten.

WIJZIGINGEN & AANVULLINGEN


Bovenstaande kan mogelijk aangepast worden op last van de gemeente Enschede en mogelijk aanvullende adviezen en maatregelen vanuit de KNVB. Houdt daarom victoria28.nl nauwlettend in de gaten voor updates!

CONTACT

Vragen over de trainingsmomenten?
Mini’s en JO8/9/10: Frank Even
JO11/12: Jordy Koelen
JO13: Philip Ruhlmann
JO15: Tom Hesselink
JO17/19: Kevin Renskers

Vragen over de maatregelen of andere zaken uit het protocol?
Neem dan contact op met voorzitter of ontmoetingsclustermanager:

voorzitter@victoria28.nl
ontmoetingsclustermanager@victoria28.nl

Houd www.victoria28.nl voor alle nieuws, ontwikkelingen & updates.