Vrijwilligers Gezocht!

Maandag, 7 december, 2015

Beste leden, ouders en vrijwilligers van Victoria ’28, vandaag is het nationale vrijwilligers dag en vrijwilligers vormen het fundament voor onze vereniging. Gelukkig beschikt onze vereniging over een aanzienlijk aantal vrijwilligers die er mede voor zorgen dat Victoria ’28 steeds sterker en gezelliger wordt, en zijn wij die vrijwilligers daarvoor natuurlijk zeer erkentelijk!

Om het aantal verenigingsactiviteiten te verbeteren en/of uit te breiden willen wij dat fundament in het komende jaar verstreken door uitbreiding van het aantal vrijwilligers. Die uitbreiding is er ook mede op gericht om de kwetsbaarheid te verkleinen: veel van de werkzaamheden worden door 1 of 2 mensen gedaan, als iemand plotseling afwezig is door bijvoorbeeld vakantie of ziekte dan liggen die werkzaamheden vaak op “zijn gat”. Door meer mensen te betrekken bij de werkzaamheden en de werkzaamheden te spreiden proberen we dat risico zoveel mogelijk te beperken.

Wat gaan wij doen?
We hebben al een aantal werkzaamheden geïnventariseerd en beschreven, in de komende tijd wordt dat nog verder uitgebreid. Hierdoor wordt inzichtelijk wat er van je verwacht wordt, hoeveel uren het je gaat kosten etc. We zullen ook zeker voor een goede begeleiding zorgen.
Met deze klussen kunnen wij samen onze vereniging bloeiend en aangenaam houden. Die klussen zijn plezierig, kun je samen met anderen uitvoeren, zijn goed te doen zijn én hoeven  soms maar één keer te gebeuren. Dus ook voor mensen en liefhebbers met weinig vrije tijd bieden wij een taak die zeker veel voldoening schenkt.

Een greep uit de mogelijke taken:
– (assistent) scheidsrechters vanaf de D jeugd
– helpen bij/organiseren van activiteiten zoals Grote Clubactie, voorwedstrijd jeugd bij 1e elftal,
bingoavond, toernooien etc.
– trainen en/of begeleiden van jeugdelftallen
– draaien bar- en kantinediensten (per dagdeel van zo’n 4 uur)
– lid activiteiten-, pr/communicatie-, sponsor-, voetbal,- of accommodatie commissie
– meehelpen met optimalisatie communicatie(middelen): website, twitter, nieuwsbrief etc.
– onderhoudsklussen

Bovenstaande is slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Wij weten zeker dat wij voor iedereen iets geschikts zullen hebben. Voldoening, waardering en een topvereniging zullen ons deel zijn.
Geïnteresseerd geraakt? Geef dan s.v.p. je naam, telefoonnummer en eventueel voorkeur door via webteam@victoria28.nl en er zal binnen 2 weken telefonisch contact met je worden gezocht.

Hopelijk tot ziens!

William Ras (PR/Communicatiecommissie)
Shirley Staal (Sponsorcommissie)
Edwin Prijs (Activiteitencommissie)