Vrijdag 18 oktober: Victoria ’28 Bokbiertoernooi

Maandag, 14 oktober, 2013

Aanstaande vrijdag is het dan zover; het bokbiertoernooi bij Victoria '28 te Enschede. We hebben aanmeldingen ontvangen van 12 teams, dus er kan een leuk toernooi gespeeld worden.

De teams die meedoen zijn vanzelfsprekend afkomstig van Victoria ’28, maar er zijn ook een aantal gastteams die deelnemen. Sportclub Enschede, Sparta Enschede, Enschedese Boys, PW en AJC super dat jullie erbij zijn en van harte welkom!

De teams zijn van verschillende leeftijden en klasses, dus we hebben geprobeerd een leuke afwisselende poule indeling te maken. Voorop staat dat we er een sportief en gezellig toernooi van willen maken. Graag willen we jullie verzoeken om rond 19 uur aanwezig te zijn aanstaande vrijdag en je te melden bij ondergetekende. Je krijgt dan het wedstrijdschema uitgereikt voor deze avond evenals een kleedkameroverzicht. We spelen in meerdere poules op meerdere velden die worden vervolgd door vervolgrondes. De eerste wedstrijden starten om 19.30 uur en de laatste wedstrijden (finales) worden gespeeld om 21.25 uur. Zoals bekend spelen we op een half veld met 7 tegen 7.

Uiteraard spelen deze teams het liefst met publiek. We nodigen dus iedereen uit om te komen kijken naar deze wedstrijden en te genieten van een bokbiertje…. of twee.

Tot vrijdag!

Sandra Dam
Toernooiencommissie Victoria ’28