Vrijdag 17 oktober: Victoria ’28 Bokbiertoernooi

Woensdag, 15 oktober, 2014

Aanstaande vrijdag is het dan zover; het bokbiertoernooi bij Victoria '28 te Enschede. We hebben aanmeldingen ontvangen van 8 teams, dus er kan een leuk toernooi gespeeld worden.

De teams die meedoen zijn vanzelfsprekend afkomstig van Victoria ’28, maar er zijn ook een aantal gastteams die deelnemen. Achilles Enschede, Zuid Eschmarke, Enschedese Boys en PW super dat jullie erbij zijn en van harte welkom!

De teams zijn hoofdzakelijk senioren en teams uit verschillende klasses, dus we hebben geprobeerd een leuke afwisselende poule indeling te maken. Voorop staat dat we er een sportief en gezellig toernooi van willen maken. Graag willen we jullie verzoeken om op tijd aanwezig te zijn aanstaande vrijdag en je te melden bij het wedstrijdsecretariaat. Je krijgt dan het wedstrijdschema uitgereikt voor deze avond evenals een kleedkameroverzicht. We spelen in 2 poules op het hoofdveld die worden vervolgd door vervolgrondes. De eerste wedstrijden starten om 20.00 uur en de laatste wedstrijden (finales) worden gespeeld rond 21.30 uur. Zoals bekend spelen we op een half veld met 7 tegen 7.

Uiteraard spelen deze teams het liefst met publiek. We nodigen dus iedereen uit om te komen kijken naar deze wedstrijden en te genieten van een bokbiertje…. of twee.

Tot vrijdag!