Vriendschappelijke wedstrijd Victoria ’28 VR1 tegen Sparta E’de VR1

Woensdag, 18 september, 2013

Vanavond heeft VR1 een vriendschappelijke wedstrijd gespeeld thuis tegen Sparta VR1. Sparta speelt 4de klasse waar wij nog 5de klasse spelen.

In de 1ste helft speelden we een goede wedstrijd met veel fysiek en lieten de bal mooi snel rond gaan. Dit leverde als resultaat op dat we een aantal mooie kansen kregen en 2x konden scoren, waar we er eigenlijk wel 4 hadden moeten maken Hierin valt voor ons dus nog veel winst te behalen. Sparta heeft daarin tegen maar 2 kansen gehad en kwam niet tot scoren doordat Stéphanie Wever goed stond opgesteld.

In de 2de helft zagen we ineens een heel ander Sparta, een Sparta die het ook ineens over de fysieke boeg gooide waardoor onze dames heel even van de leg waren en we een tegengoal moesten incasseren. Maar binnen de 5 minuten zette we de marge weer op 2 Maar kregen wederom een tegendoelpunt te verwerken doordat de bal van richting werd veranderd na een vrije bal. Toen we de marge wederom op 2 hadden gezegd kregen we een vrije bal tegen een meter of 8 a 9 buiten de punt van de 16 meter! Deze werd ineens met ongenaakbare snelheid precies onder de lat geschoten en ondanks dat de keeper de bal nog toucheerde ging deze er dus toch in.
Waardoor we de wedstrijd toch nog met een 4-3 winst naar ons toe konden trekken.

Ook wil ik graag nog even vermelden dat er 4 meiden uit de MB1 hebben meegespeeld en dat ze alle 4 ook voldoende minuten hebben gemaakt!! Myrthe Niemeijer, Gizem Hayta, Rosanne Huve en Naomi Mönnink Jullie hebben het goed gedaan. Myrthe heeft ook nog eens het 4de doelpunt gemaakt dat de winnende bleek te zijn.
Meiden bedankt!!

Ook hebben we een record neer gezet die we niet weer gauw zullen verbreken. We speelden in de eerste 45 minuten maar liefst 32 minuten op de helft van Sparta! Erik en Alex zijn daarom dubbel zo trots omdat jullie ondanks de zware wedstrijd van afgelopen zaterdag hebben laten zien over een lange adem te beschikken.