Vossejacht JO13 wederom groot succes

Zondag, 28 januari, 2018

Vossenjacht JO13-elftallen van Victoria'28 was gisteravond een mix van lachen en lef en heel stiekem ook een beetje scary! De teams verzamelden bij Victoria'28 en werden toen geblindoekt afgezet op het vertrekpunt midden in het Bruninkbos... donker!

Opdrachten doen en letters verzamelen door de vossen te vinden. En sommige vossen wil je liever niet vinden… brrrrr… Maar om het woord te vormen waren de letters en de gouden tip van de mobiele vos enorm nodig.
Alle teams hebben de vossen en de weg naar Victoria’28 gevonden en het woord geraden. Maar het team dat de opdrachten het beste heeft gedaan en het woord het snelst heeft geraden was de JO13-3: van harte proficiat!!

Als afsluiting met alle teams in de kantine de wedstrijd Twente – PSV op groot scherm gekeken. Met het code woord erbij: een bitterballetje!
Het was een leuke spannende avond voor iedereen. Wij willen alle teams, begeleiders, rijders, barmensen en vossen enorm bedanken voor jullie enthousiaste hulp en inzet. Zonder jullie was dit niet gelukt! Dank daarvoor.

Wie weet tot volgend jaar!
Britta, Ilse, Anja, Miriam en Sandra