Voorlopige teamindelingen seizoen 24/25 bekend!

Woensdag, 12 juni, 2024

De voorlopige teamindelingen voor het seizoen 2024-2025 zijn bekend.

De voorlopige teamindelingen van v.v. Victoria’28 jeugdteams voor het seizoen 2024-2025 zijn bekend.

Bij het maken van de indeling zijn uiteraard meerdere factoren van belang. Er wordt gekeken naar de leeftijd van de spelers maar ook naar het spelniveau en de spelers aantallen per team. Daarnaast is het goed om te weten dat er niet alleen naar de afzonderlijke leeftijdscategorieën gekeken kan worden, maar dat de jeugdopleiding als één geheel moet worden gezien. Dat betekent dat het regelmatig voorkomt dat bepaalde spelers in een hogere leeftijdscategorie spelen. Ook kan het de andere kant op werken en zijn er spelers die met dispensatie in een lagere leeftijdscategorie zijn ingedeeld.

De teamindelingen zijn vastgesteld door de jeugdtrainers, assistent-trainers, de nodige leiders en de technische coördinator. Zij observeren en zien de spelers het hele seizoen trainen en wedstrijden spelen en hebben daarmee en goed beeld van alle spelers.

Samen met alle betrokkenen hebben we de spelers beoordeeld op de volgende voetbalcriteria ‘s

  • Voetbalkwaliteit van speler
  • Gedrag
  • Mentaliteit en inzet
  • Individuele ontwikkeling
  • Spelen op eigen spelniveau is leuker en leerzamer dan wekelijks onder of boven je niveau te spelen (spelplezier)
  • Lichamelijke en geestelijke ontwikkeling van de speler

Wanneer spelers en/of ouders/verzorgers nadere toelichting willen op de teamindeling kan contact gezocht worden met de coördinator van de leeftijdscategorie voor het volgend seizoen. U kunt hiervoor een afspraak verzoek mailen naar voetbal@victoria28.nl. Bij een eventuele afspraak kan de trainer en/of lid technische commissie gezamenlijk uitleg geven over het genomen besluit.

Leiders/trainers gezocht

We zijn nog op zoek naar extra trainers en leiders. Binnen v.v. Victoria’28 streven wij erna, dat we op elk team 2 trainers en een begeleider hebben staan. Lijkt het je leuk om een team te trainen, begeleiden en te coachen op meestal de zaterdagmorgen, neem dan contact op met onze coördinator Martin Bennink door te mailen naar voetbal@victoria28.nl.

Let op! Het betreft een voorlopige indeling!

Tot en met 15 juni ontvangen we altijd nog aan- en/of (gaan we niet vanuit) afmeldingen. Hierdoor zijn we misschien genoodzaakt om nog wijzigingen door te voeren in de gepubliceerde teamindelingen. Indien dit leidt tot een verandering van team voor een speler dan worden ouders en speler door de coördinator van de leeftijdscategorie of lid technische commissie op de hoogte gebracht.

Over de trainingsavonden, -velden en -tijden 2024-2025 voor de jeugdteams word je geïnformeerd door je trainer en dit zal op onze website gepubliceerd worden wanneer voordat we starten met de eerste training. Ook kunt u daar een overzicht vinden van het gehele trainingsschema en onze veldindeling.

Download via de onderstaande knop de teamindelingen.