Voorbeschouwing: Victoria’28 – Sc. Overwetering

Woensdag, 20 september, 2017

Victoria'28 start zondag de competitie met een thuiswedstrijd tegen Sportclub Overwetering. De wedstrijd, op Sportpark Wesselerbrink-Zuid, begint om 14:00 uur.

Victoria’28 heeft een matige voorbereiding achter de rug als men kijkt naar de resultaten. Achter de schermen is er echter wel hard gewerkt aan (tactische) afspraken voor zowel het team als positie. Dit is een proces dat tijd nodig heeft en de technische staf is dan ook zeer tevreden over het verloop van de voorbereiding.

Tevens is er in de voorbereiding veelal geoefend tegen eersteklassers waardoor de weerstand vrij hoog was. Afgelopen dinsdag speelde Victoria’28 zijn laatste oefenwedstrijd in de voorbereiding en zag deze met 0-3 winnen bij eersteklasser DETO Twenterand.

Victoria’28 kan zondag sowieso niet beschikken over Robbert Budel (vakantie) en Jafeth Tanate (blessure).

 

Sportclub Overwetering uit Olst is, net als Victoria’28 ook een nieuwkomer in de 2e klasse. Zij wisten ook via de nacompetitie promotie te behalen door o.a. Eilermark te verslaan.

In de huidige voorbereiding verloor Sc. Overwetering zijn eerste oefenwedstrijd met 2-7 van Be Quick Zutphen maar verloor daarna geen wedstrijd meer. Afgelopen week werd de laatste bekerwedstrijd met 1-1 gelijkgespeeld tegen Schalkhaar.

 

De wedstrijd van zondagmiddag staat onder leiding van scheidsrechter van Beek.