Voorbeschouwing MVV’29 – Victoria ’28

Woensdag, 20 januari, 2016

Aanstaand weekend zal er, mits de weersomstandigheden het toelaten, weer afgetrapt worden in de 3e klasse A. Voor Victoria ’28 betekent een uitwedstrijd naar MVV’29 uit Mariaparochie.

De huidige nummer 5 op de ranglijst kende een wisselende 1e seizoenshelft maar was wel een van de tegenstanders waarvan Victoria ’28 verloor. Toen ging Victoria ’28, in de eerste thuiswedstrijd van het seizoen, met maar liefst 0-3 ten onder tegen de club uit Mariaparochie.

In de laatste 3 wedstrijden voor de winterstop wist MVV’29, geen winst meer te behalen.

Voor Victoria ’28 betekende de nederlaag tegen MVV’29, de ommekeer, er werd sindsdien niet meer verloren en dat betekent dat Victoria ’28 al 11 wedstrijden ongeslagen is. Tussendoor werd er nog wel 5 keer gelijkgespeeld. Al met al kan Victoria ’28 wel terugkijken op een prima 1e seizoenshelft waarbij het team met een 3e plek op de ranglijst de winterstop ingaat.

Beide ploegen zullen uitgerust en vol goede moed uit de winterstop komen om de eerste punten in 2016 in de wacht te kunnen slepen. Het zal een interessante ontmoeting worden.

De wedstrijd op sportpark Frielink, zal om 14:00 uur beginnen en zal onder leiding staan van scheidsrechter Smeenk uit Twello.