Voorbeschouwing EMMS – Victoria ’28

Donderdag, 3 december, 2015

Zondag 6 december staat voor Victoria’28 de verre uitwedstrijd tegen EMMS uit Slagharen op het programma. Voor Victoria ’28 is EMMS een relatief onbekende tegenstander. In de onderlinge historie kwamen beide teams elkaar alleen in het seizoen 2013/2014 tegen.

De ploeg uit Slagharen degradeerde dat seizoen uit de 3e klasse A, terwijl de Enschedeërs, net boven de degradatiestreep wisten te eindigen. Victoria ’28 wist dat seizoen overigens niet te winnen van EMMS. De heenwedstrijd op Sportpark “de Kei” werd zelfs kansloos met 4-0 verloren.

Afgelopen seizoen is EMMS weer gepromoveerd naar de 3e klasse A en neemt hier, met een 6e plek, een prima positie op de ranglijst in. Het team is maar 2 punten verwijderd van Victoria ’28. Het team wist afgelopen week zelfs te winnen van koploper Juventa’12. Iets wat tot op heden alleen Victoria’28 nog wist te lukken.

Victoria ’28 is inmiddels al 9 wedstrijden op rij ongeslagen maar wist de laatste 2 wedstrijden niet tot winst te komen. Beide stadsderby’s tegen de Tubanters (1-1) en Vogido (3-3) eindigden in een (teleurstellend) gelijkspel.

De wedstrijd op Sportpark “De Kei” begint om 14:00 uur en zal onder leiding staan van dhr. Rakers uit Denekamp.