Volg gratis een BBL Entreeopleiding

Woensdag, 19 juni, 2019

Vanaf september is het mogelijk om op Ontmoetingspark Enschede Zuid (Victoria'28) gratis een BBL Entreeopleiding van het ROC van Twente te volgen. Op het terrein van v.v. Victoria ’28 volg jij theorie- en praktijklessen. Behaal jouw diploma en vergroot daarmee je kansen op de arbeidsmarkt!

Leren in de praktijk
De BBL Entreeopleiding is er voor iedereen die geen schooldiploma hebben en hun kansen op een baan willen vergroten. Het is een assistentenopleiding op MBO-niveau 1, helemaal op maat. Er zijn verschillende richtingen waaruit gekozen kan worden:

• Horeca
• Groenvoorziening
• Facilitaire dienst & zorg
• Techniek

MBO opleiding volgen én werken bij een sportvereniging
Tijdens de Entreeopleiding leer je algemene vaardigheden die nodig zijn om in een bedrijf te kunnen werken. De opleiding is een eenjarige praktische opleiding. Eén dag in de week worden er lessen aangeboden en is er aandacht voor theorie. Deze theorielessen vinden plaats op het Ontmoetingspark. De opleiding bestaat grotendeels uit leren in de praktijk. Je loopt twintig uur stage per week op het Ontmoetingspark.

Info & aanmelden
Wil jij meer informatie over de BBL Entreeopleiding? Of wil jij je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar opleiding@ontmoetingsclustersenschede.nl of kijk op www.ontmoetingsclusters.nl/entreeopleiding.