Victoria’28 wint laatste wedstrijd in voorbereiding

Woensdag, 20 september, 2017

Victoria'28 heeft dinsdagavond in Vriezenveen een knappe 0-3 overwinning geboekt op eersteklasser DETO Twenterand. Bij rust was de stand 0-2.

Dinsdagavond stond voor Victoria’28 de laatste oefenwedstrijd op het programma. Met DETO Twenterand was dit wederom een tegenstander die actief is op een hoger niveau.

Ondanks een aantal teleurstellende resultaten in de voorbereiding begon Victoria’28 vol vertrouwen aan deze wedstrijd. De aandachtspunten die de afgelopen weken onder de aandacht waren gebracht werden prima uitgevoerd. Dit resulteerde in een fel en compact spelend team waar DETO Twenterand het de gehele wedstrijd lastig mee had.

In de eerste helft werd, door 2 doelpunten van Taoufik Felhane, een 0-2 ruststand bereikt. Ondanks dat DETO Twenterand de 2e helft met een compleet nieuw team speelde, bleef Victoria’28 goed bij de les en wist de afgesproken taken goed uit te voeren. Victoria’28 wist de score zelfs uit te bereiden naar 0-3 door Asmir Pljakic.

Een eindresultaat dat een prima afsluiting was van de voorbereiding. Nu is het zaak elkaar scherp te houden en de volle aandacht te hebben op de competitiestart van komend weekend.

Komende zondag start Victoria’28 de competitie met een thuiswedstrijd tegen Overwetering. De wedstrijd begint als gebruikelijk om 14:00 uur.