Victoria’28 verliest ook tweede bekerwedstrijd

Zondag, 10 september, 2017

Victoria'28 heeft vanmiddag ook zijn tweede bekerwedstrijd verloren. Bij Concordia Wehl werd het uiteindelijk 4-2, na een 3-0 ruststand.

Victoria’28 begon redelijk goed aan de wedstrijd en had de beste mogelijkheden om al vroeg te kunnen scoren. Dat werd echter nagelaten. Concordia Wehl was wel wat slagvaardiger. De eerste mogelijkheid ontstond uit een voorzet die op fraaie wijze werd binnengekopt door Tim Steenbreker.

In het 2e gedeelte van de 1e helft had Victoria’28 had lastig met de vele lopende spelers van Concordia en kwamen teveel simpele passes niet aan waardoor Concordia Wehl vrij simpel overeind kon blijven. De thuisploeg wist zelfs de score voor rust nog verder uit te breiden doordat er bij 2 standaard situaties niet adequaat gereageerd werd. Hierdoor stond er bij rust een 3-0 stand op het scorebord.

In de 2e helft werden er enkele tactische aanpassingen gedaan wat het spel van de Enschedeeërs ten goede kwam.Victoria’28 kwam een aantal keren gevaarlijk voor het doel van de tegenstander en wist via Alex Laarman (afgeslagen volley van buiten de 16) en Asmir Plajkic (na goed voorbereidend werk van Boy Kamphuis) terug te komen tot 3-2.

In het laatste kwartier veranderde het spelbeeld toen Sven Kamphuis zijn 2e gele kaart ontving en Victoria’28 met 10 man verder moesten. Ondanks het ondertal probeerde Victoria’28 op zoek te gaan naar de gelijkmaker maar werd het daarbij ook niet gemakkelijk maakt door het hautaine gedrag van (invaller) scheidsrechter Mulder. Dit leverde Victoria’28 nog een aantal gele kaarten op, waarbij Amko Plajkic zelfs binnen 20 seconden 2x geel kreeg omdat hij zijn excuses aanbood voor de eerdere overtreding.

 

Opstelling Victoria’28: Lamers, Laarman, S. Kamphuis, A. Plajkic, Pril, Hesselink, Yildirim, Nuis (Saaidi), B. Kamphuis, Sterken, Felhane (Plajkic)

 

Volgende week speelt Victoria’28 in Enter tegen Enter Vooruit, deze wordt gespeeld op zaterdag 16 september en zal om 15:00 uur beginnen.