Victoria’28 verliest laatste bekerwedstrijd

Woensdag, 27 september, 2017

Victoria'28 heeft dinsdagavond de laatste bekerwedstrijd tegen Enter Vooruit onverdiend met 1-0 verloren. Bij rust was het nog 0-0

Ook de laatste bekerwedstrijd van Victoria’28 ging verloren. Zowel Victoria’28 als Enter Vooruit hadden niets meer om voor strijden. Beide teams konden Concordia Wehl en FC Winterswijk niet meer achterhalen.

Victoria’28 domineerde het spel, het controle over de wedstrijd, gaf weinig weg maar was te gehaast om de weg naar voren te zoeken waardoor de eindpass slordig was. Hierdoor wist Victoria’28 zich uiteindelijk niet te belonen met datgene waar het recht op had, een overwinning.

Uiteindelijk kregen de Enschedeeërs nog de deksel op de neus; waar Victoria’28 ook in de slotminuten nog volop probeerde aan te vallen was Enter Vooruit met een spaarzame counter doeltreffend gevaarlijk. Hierdoor ging ook de laatste bekerwedstrijd van Victoria’28 verloren.

Wederom heeft Victoria’28 laten zien dat we het spelbeeld kunnen domineren en de controle kunnen hebben. We zien echter ook dat tegenstanders die al langer op 2e klasse niveau spelen heel effectief kunnen zijn in de spaarzame mogelijkheden die gecreëerd worden.

Zondag wacht de competitie weer. Robur et Velocitas uit Apeldoorn is dan de tegenstander.