Victoria’28 verliest bij WSV

Woensdag, 25 oktober, 2017

Victoria'28 heeft afgelopen zondag met 4-1 verloren van WSV uit Apeldoorn

Victoria’28 begon in Apeldoorn slap aan de wedstrijd en niet geconcentreerd aan de wedstrijd. Dit resulteerde erin dat de Enschedeeërs al na 5 minuten tegen een 2-0 achterstand aankeken. De eerste 2 mogelijkheden die WSV kreeg waren direct raak. In diezelfde tijd had ook Victoria’28 al een grote mogelijkheid gehad om de score te openen echter hebben we op dit moment te weinig spelers die voldoende wedstrijdritme en barsten van het zelfvertrouwen hebben om de wedstrijd naar ons toe te trekken.

Victoria’28 creëerde een handjevol mogelijkheden maar wist in deze eerste helft niet te scoren. Daarentegen zagen we een goed en fel spelend WSV uitlopen naar een duidelijke 4-0, wat ook de ruststand was.

In de 2e helft was Victoria’28 scherper en voetbalde veel meer als team maar moest uiteindelijk tot de 72e minuut wachten tot het eindelijk tot scoren kon komen door een doelpunt van Boy Kamphuis.

De 2e helft was uiteindelijk stukken bezig maar het gat van 4 doelpunten was inmiddels te groot om de druk om WSV echt op te kunnen voeren. Eindresultaat: 4-1

 

Opstelling Victoria’28:

Lamers; Bruinewoud (tenBergen), S. Kamphuis (Laarman), Hesselink, Leferink; D.Yildirim, Nuis, M.Yildirim; Felhane (Sterken), Saadi, B.Kamphuis

4e minuut: 1-0 WSV

6e minuut: 2-0 WSV

28e minuut: 3-0 WSV

39e minuut: 4-0 WSV

72e minuut: 4-1 Boy Kamphuis

 

Geel: Saadi (Victoria’28)