Victoria’28 Sportcafé

Maandag, 17 februari, 2020

In het verleden al vaker georganiseerd en nu terug van weggeweest: het Victoria’28 Sportcafé! Met als gasten Youri Mulder en Sierd de Vos belooft dit onder leiding van presentator Eddy van der Ley een geweldige avond te worden.

Youri Mulder speelde in zijn voetbalcarrière voor FC Twente, Schalke 04 en het Nederlands elftal en werd daarna analist op de landelijke televisie. De tweede gast behoeft bijna geen introductie, want wie kent Sierd de Vos nou niet? ‘El Sierd’ is met zijn kleurrijke en kenmerkende stijl van verslaggeving misschien we de bekendste commentator van het land. Met diverse hilarische anekdotes zullen beide carrières uitgebreid doorlopen worden. Daarnaast is er uiteraard ook de ruimte om vragen te stellen aan deze twee heren.

Dit alles zal plaats gaan vinden op vrijdag 27 maart. De kantine is vanaf 18:30 uur geopend en we beginnen om 20:00 uur. Kaarten voor deze avond kosten €12,50 en zijn te bestellen bij Danilo Pol, Jeroen Kamp, Sven Heinink of door een mailtje te sturen naar victoria28sportcafe@gmail.com. Hiervoor geldt op = op, dus wacht niet te lang met bestellen.

Iedereen is deze avond welkom en we hopen er voor jong en oud een mooie en interessante avond van te maken. Hopelijk tot de 27e maart!

Organisatie Victoria’28 Sportcafé