Victoria’28 pakt eerste punt dit seizoen

Maandag, 2 oktober, 2017

Victoria'28 heeft zondagmiddag het eerste punt van deze competitie gepakt. In Apeldoorn, werd er tegen Robur et Velocitas met 0-0 gelijk gespeeld.

Op het mooie complex van Robur et Velocitas, was er zondagmiddag maar 1 team dat recht had op een zege. Victoria’28 was gedurende de gehele wedstrijd de betere ploeg. Het enige verwijt dat de ploeg gemaakt kan worden is dat het zichzelf vreselijk tekort heeft gedaan door niet te scoren. In de eerste helft kregen de bezoekers uit Enschede, enkele grote mogelijkheden om de score te openen maar helaas hadden we het vizier niet dusdanig scherp staan dat wij de score konden openen.

In de 2e helft ging Victoria’28 meer druk zetten op de helft van de thuisclub waardoor de thuisclub constant werd terug gedrukt en werd gedwongen tot de lange bal. Victoria’28 hield controle en ging nadrukkelijk op zoek naar een openingstreffer maar ook deze bleef in de 2e helft uit.

In de slotfase van de wedstrijd moesten beide teams nog met 10 man verder na een opstootje.

Opstelling Victoria’28:

Jonkers (Lamers), S. Kamphuis, Pljakic, Bruinewoud, Laarman, Leferink, Nuis, M. Yildirim, B. Kamphuis, Felhane(Saadi),  Sterken

Volgende week speelt Victoria’28 een thuiswedstrijd. Tegenstander is dan MVV’29. Aanvang is om 14:00 uur.