Victoria’28 JO9-1 2e toernooi SV Mesum (D)

Dinsdag, 5 september, 2017

De JO9-1 heeft in zijn nieuwe samenstelling voor het eerst een toernooi gespeeld. Het toernooi was georganiseerd door SV Mesum in Duitsland. We waren door een misverstand ingedeeld bij de E elftallen. Ondanks dat zijn we toch tweede geworden in de poule en hadden we nog zicht op een finaleplaats.

De poule bestond uit SV Mesum, Germ. Hauenhorst, SC Altenrheine en Vorw. Wettringen. De eerste poulewedstrijd verliep voortreffelijk. Iedereen stond goed en zette druk naar voren. Dat resulteerde al snel in een doelpunt. Merlijn Bram en Twan knapten goed get verdedigende werk op. Khalil en Lars stonden op Het middenveld. Fedde en Niek stonden in de spits. Sem stond op goal en dat deed hij echt voortreffelijk.

De tweede wedstrijd liep helaas minder en verloren we met 4 -0 en dat had te maken met onderschatting. Gelukkig speelden we de daarop volgende twee wedstrijden gelijk waardoor we tweede werden in de poule. Bij de een na laatste wedstrijd maakten we de gelijkmaker in de laatste minuut. Lars schoot en in de rebound maakte Fedde de gelijkmaker.

In de halve finale moesten we tegen SV Burgsteinfurt door niet goed uit verdedigen kwamen we 1 – 0 achter. Daarna kregen we veel kansen op de 1 – 1 na de paal geraakt te hebben viel eindelijk de verdiende gelijkmaker. Penalties moesten uitmaken wie naar de finale gingen. Helaas verloren we met 3-2. Daarna moesten we tegen wettringen E2 om wie uiteindelijk derde werd. Deze wedstrijd wonnen we door uitstekend spel met 2-0. Zodat we uiteindelijk derde werden bij het E toernooi. Een top prestatie.