Victoria’28 JO10-1 én JO11-1 kampioen van Droadnaegel Toernooi LSV

Maandag, 11 juli, 2022

Op zaterdag 9 juli stond het Droadnaegel Toernooi bij LSV in Lonneker op het programma voor onze JO10-1 en JO11-1. Een mooie afsluiting van een ontzettend goed seizoen voor deze twee fanatieke, leergierige en talentvolle groepen.

JO10-1: Cas, Anwar, Vito, Jesse, Jurre, Yassine, Liam en Belal. Ismaïl was helaas afwezig. 
JO11-1: Sven, Michele, Danilo, Rafael, Zev, Milan, Rayan, Jesaja en Niek.


De JO10-1 moest het in de poulefase van dit toernooi opnemen tegen LSV, RKSV Vogido en KVV Quick’20. Dit eindigde in drie keer winst voor Victoria’28 (2-1, 4-0 en 3-0). Een heel mooi resultaat! In de halve finale zouden we de nummer twee uit de andere poule treffen.

Ondertussen speelde de JO11-1 op een ander veld z’n eerste wedstrijden. De eerste twee poulewedstrijden moesten de boys nog duidelijk even wakker worden, maar gelukkig bleven ze wel ongeslagen. Er werd gelijkgespeeld tegen LSV (1-1) en NEO Borne (0-0), en vervolgens overtuigend gewonnen tegen DSVD Deurningen (2-0) en SP Markelo (2-0). Met dit resultaat plaatste JO11-1 zich als tweede in de poule en zou er in de halve finale een leuke pot tegen Vogido JO11-1 op het programma staan.

Na een korte break, trad JO10-1 in de halve finale aan tegen de Tubanters. De jongens waren heerlijk op dreef en bleken een maatje te groot voor hun tegenstander: 5-0 winst! Tegelijkertijd wist o11-1, in wederom een sterke wedstrijd, met 1-0 te winnen van Vogido. Op naar de finales!

In de finale trof JO10-1 opnieuw KVV Quick’20 JO10-1. Onze jongens waren niet van plan hun overwinningsreeks hier op te geven. Na ongeveer een kwartier werden ze beloond voor hun prestaties en kroonden ze zich met een 3-1 winst terrecht kampioen van het Droadnaegel Toernooi. Goed gedaan mannen! Trots!

De jongens van JO10-1 konden nog net een deel van de finalewedstrijd LSV JO11-1 vs Victoria’28 JO11-1 bekijken en hun clubgenoten aanmoedigen. Dit heeft absoluut geholpen, want ook onze JO11-1 wist de winst binnen te slepen (0-1)! Beide teams van Victoria’28 werden ongeslagen kampioen en na afloop beloond met een mooie beker en een heerlijke taart, top!

LSV, onzettend bedankt voor het leuke toernooi en goed georganiseerde dag! De jongens (en begeleiding, ouders, etc. natuurlijk ook) hebben flink genoten. Nog één weekje trainen en dan gaan we genieten van een welverdiende zomervakantie. Zondag 28 augustus trapt JO10-1 het nieuwe seizoen af met de Twente Cup als nieuwe JO11-1. En de nieuwe JO12-1 start die week ook weer met de voorbereiding van het nieuwe seizoen.

Op naar meer mooie avonturen, uitdagingen en ervaringen!