Victoria’28 doet zichzelf tekort in 1e bekerwedstrijd

Zondag, 3 september, 2017

Victoria'28 heeft zondagmiddag haar eerste bekerwedstrijd met 1-2 verloren van FC Winterswijk. De doelpunten vielen allemaal in de tweede helft van de wedstrijd.

Met de afwezigheid van 5 spelers moest er in deze bekerwedstrijd al flink geschoven worden door trainer Remco van der Weide.

De tactische veranderingen waren nog maar net geland bij iedereen of de plannen moesten alweer worden gewijzigd doordat Robbert Budel al na 5 minuten, met een ogenschijnlijk zware blessure, gewisseld moest worden. Hierdoor was Victoria’28 in de beginfase genoodzaakt om enkele positionele veranderingen toe te passen.

De eerst helft van deze bekerwedstrijd ging redelijk gelijk op. Beide teams waren gewaagd aan elkaar en de thuisploeg wist weinig tot geen kansen weg te geven.

In de 2e helft had Victoria’28 meer moeite om vanuit de afgesproken organisatie te spelen en de gasten uit Winterswijk kregen in deze 2e helft iets meer de overhand maar hadden uiteindelijk de hulp van de thuisclub nodig om tot scoren te kunnen komen. Bij beide doelpunten was het Victoria’28 dat door slordigheden balverlies leed waardoor FC Winterswijk tot scoren wist te komen. In het laatste kwartier probeerde Victoria’28 het initiatief nog naar zich toe te trekken maar kwam uiteindelijk niet verder dan een knappe kopbal van Alex Laarman, na goed voorbereidend werk van Mesut Yildirim.

Ondanks deze nederlaag kan dit team terugkijken op een redelijke wedstrijd met voldoende aanknopingspunten om de komende week op verder te borduren.

Zondag 10 september staat de volgende wedstrijd op het programma. Victoria’28 zal dan de uitwedstrijd spelen tegen Concordia Wehl.

 

Opstelling Victoria’28:

Jonkers, Pljakic (Tenbergen), Hesselink, Bruinewoud, Leferink, El Badey, Laarman, Saadi, Pljakic, Yildirim, Budel (Kamphuis)

Gele kaart: Pljakic (victoria’28) , Nalovic (Winterswijk)