Victoria’28 Bokbiertoernooi 2018

Donderdag, 17 oktober, 2019

Morgenavond (vrijdag 18 oktober) is het dan weer zover; het Victoria’28 Bokbiertoernooi. We hebben aanmeldingen ontvangen van 6 clubs, dus er staat ons wederom een geweldig toernooi te wachten.

Er hebben zich naast de teams van Victoria’28 weer diverse clubs ingeschreven: BSC Unisson, EFC PW, Achilles Enschede, Enschedese Boys en de Tubanters. Uiteraard zijn we weer blij met hun deelname!

De teams zijn seniorenteams uit verschillende klasses, dus hebben we wederom geprobeerd een leuke afwisselende poule indeling te maken. Voorop staat dat we er een sportief en gezellig toernooi van willen maken en Fair Play staat tijdens dit toernooi hoog in het vaandel!

Vanaf 18.30 uur staat voor de deelnemende teams de koffie klaar in de kantine. Graag willen we jullie verzoeken uiterlijk 19.00 uur aanwezig te zijn en je te melden bij het wedstrijdsecretariaat. Je krijgt dan het wedstrijdschema uitgereikt voor deze avond evenals een kleedkameroverzicht. We spelen in 2 poules en de eerste wedstrijden starten om 19.30 uur. We spelen op een half veld met 7 tegen 7.

Finales worden rond 21.00 uur gespeeld. De prijzen worden weer uitgekeerd in natura, oftewel bokbier! Na afloop van het toernooi hebben we een zanger en DJ in de kantine, dus het belooft een gezellige avond te worden.

Uiteraard spelen deze teams het liefst met publiek. We nodigen dus iedereen uit om te komen kijken naar deze wedstrijden en te genieten van een bokbiertje…. of twee.

Tot vrijdag!