Victoria’28 blijft groeien en verbeteren!

Donderdag, 7 oktober, 2021

Daarom zijn we op zoek naar actieve ouders, spelers of anderen die iets voor de vereniging willen doen. Kijk hier of er een activiteit bij zit die jou aanspreekt. Het zou fijn zijn als we voor 15 oktober horen of je interesse hebt.

Voor meer vragen of aanmelden kun je een mailtje sturen naar: secretaris@victoria28.nl. Uiteraard kun je je interesse ook laten weten bij de trainers of leiders.

Gastheren/gastvrouwen

Voor de wedstrijddagen zijn we op zoek naar een aantal gastheren/ vrouwen:

  • aanspreekpunt ouders
  • ontvangst tegenstander
  • scheidsrechters KNVB
  • introductie voetbalapp 
  • wegwijzen complex

Tijdsbesteding is ongeveer 5 uur per wedstrijddag

Scheidsrechters

Voor de zaterdag en zondag zijn we op zoek naar nieuwe scheidsrechters om onze scheidsrechterspool aan te vullen.

Spelers en andere geïnteresseerden vanaf 12 jaar zijn van harte uitgenodigd om zich aan te melden. Ook bestaat er voor iedereen de mogelijkheid om KNVB scheidsrechters-cursussen te volgen. Verder zorgen we uiteraard dat je een mooi tenue hebt. Elke week kan je intekenen op wedstrijden van die week die passen bij je eigen wedstrijd of bezigheden.

Assistent Coördinator Jeugd

We hebben een aantal ouders voor wie het Nederlands nog een moeilijke taal is. Dan lukt het ons niet zo goed om uit te leggen wat we bij Victoria allemaal voor de kinderen doen en hoe het geregeld is. Daarom zoeken we iemand die naast het Nederlands ook Frans of Arabisch spreekt. Contact onderhouden met ouders uit verschillende jeugdteams en ondersteunen bij inschrijvingen. Tijdsbesteding max. 1 uur per week op maandag of woensdag.

Technische Commissie

Voor de Technische Commissie kunnen we ook nog wel uitbreiding gebruiken van een aantal sportieve mensen!

Twee vrijwilligers die -samen met de Technisch Coördinator van de bovenbouw- voor de lichtingen O17-19 en O13-O15 een aantal organisatorische zaken op kan pakken zoals wijzigingen rondom de leden/wedstrijden en communicatie richting ouders/spelers. Tijdsbesteding ong. 2 uur per week, met een piek aan het eind en het begin van het seizoen (mei-juni en augustus/september)

Trainers

Voor de onderbouw zijn we op zoek naar een aantal pedagogisch onderlegde trainers.

Ben je enthousiast en sportief, laat het ons weten. Voor één elftal zoeken we iemand met een voetbalachtergrond om spelers verder te ontwikkelen.

Leden voor Victoria Communicatie-team

Vind je het leuk om op een moderne manier het nieuws uit de vereniging richting leden en ouders te communiceren via onze social media kanalen laat het ons weten! We zijn actief op Facebook, Instagram en Twitter, hebben een eigen Website en we maken in onze kantine gebruik van een narrowcast systeem. 

Ook zou het super zijn om tijdens wedstrijden van het eerste onze leden op afstand van het wedstrijdverloop te informeren.

Projectmatig

Wil je wel iets voor de club doen, maar heb je niet elke week tijd, dan is een van de onderstaande taken misschien beter geschikt:

  • Organisatie van toernooien van de mini’s 

Ondanks of dankzij Corona is Victoria’28 flink gegroeid het afgelopen jaar en hebben we weer heel veel mini’s. Deze jonge talentjes spelen nog geen wedstrijden, maar hoe leuk zou het zijn om een paar keer per jaar een toernooitje te organiseren? Daarvoor zoeken we een organisator die hier lol in heeft en dit op kan pakken. Uiteraard zal de huidige hoofdleider mini’s, jo8 en jo9 je op weg helpen en bijstaan!

  • Informatiemap nieuwe leden maken

Graag willen we nieuwe leden weer vanaf de start informeren over het reilen en zeilen van de club. Een paar jaar geleden hadden we daar een mooie informatiemap voor. Deze willen we graag nieuw leven inblazen maar dan met de laatste info! Wie wil hier induiken? Een mooie korte klus waarbij je in korte tijd zelf ook alles komt te weten! Verwachte tijdsbesteding 4 – 7 uur.  

  • Organisatie van het pupilelftal van de week

Om de twee weken speelt ons eerste elftal haar thuiswedstrijd. Graag willen wij een oude traditie nieuw leven inblazen om onze spelers te laten vergezellen door spelertjes van onze pupillen-elftallen. Wie wil dit mee organiseren? Misschien twee ouders uit de jeugd? Tijdsbesteding 1 uur per twee weken + begeleiding tijdens de wedstrijd

  • Denktank O19- Senioren

Wie heeft er goede ideeën hoe we het aantrekkelijker kunnen maken dat onze junioren (rond de 18 jaar) de overstap maken naar de senioren? Nu zien we helaas nog veel Victorianen overstappen naar andere verenigingen of stoppen met voetbal. Mocht je deze ideeën ook nog in gang willen zetten is dat helemaal super!