Victoria ’28 beslist duel in 10 minuten

Zondag, 22 september, 2013

ENSCHEDE - Na de 3 punten van afgelopen weekend, heeft Victoria' 28 nu ook zijn 1e overwinning in eigen huis behaald. Oldenzaal werd, door doelpunten van Theunissen en Germeraad, met 2-0 verslagen.

Victoria ’28 had het lastig tegen een fel en fysiek spelend Oldenzaal. De gasten konden, ondanks het overwicht, echter geen echter kansen noteren. Pas na 20 minuten wist Victoria ’28, dreigend te worden doordat er een paar keer snel werd omgeschakeld.

Na 27 minuten moest Oldenzaal met een man minder verder nadat een verdediger met 2x geel werd weggestuurd. Ondanks deze numerieke meerderheid was de thuisclub niet in staat, overwicht te creëren. Ruststand 0-0   De 2e helft begon goed voor Victoria ’28. Binnen 3 minuten wist Ricardo Theunissen met een afstandsschot de 1-0 te scoren. Niet lang daarna werd het 2-0, nadat Jeroen Germeraad, een snel uitgevoerde aanval binnen wist te koppen.

Ondanks de voorsprong en het mannetje meer blijft Victoria ’28 moeite hebben om het spel te maken en deze te controleren. Dit komt mede door het opportunistische van de gasten uit Oldenzaal. Omdat Oldenzaal tot het einde blijft proberen, blijft de wedstrijd spannend, maar gescoord wordt er niet meer waardoor de eindstand 2-0 blijft.

Volgende week staat er een uitwedstrijd op het programma. Tegenstander zal dan zijn EMMS uit Slagharen. En voor Victoria ’28 een totaal nieuwe en dus onbekende tegenstander.