Victoria ’28 VR1 – Haarlo SP VR1

Maandag, 17 februari, 2014

Op 15-2-2014 speelden de vrouwen Victoria '28 hun 2e wedstrijd in de promotiepoule, de tegenstander was Haarlo SP VR1.

De start was een beetje kwakkelig maar we kwamen niet echt in de problemen. We kregen onze kansen wel maar we hadden het vizier niet echt op scherp staan. Toch was het Laura met een schot vanaf de hoek 16 die een rare stuit kreeg een meter voor de keepster van Haarlo en deze verkeek zich gigantisch op deze bal waardoor deze toch in de korte hoek binnen viel. Verder viel er niet veel te beleven de eerste helft.

In de 2e helft namen we langzamerhand de wedstrijd in handen we kregen een paar grote kansen die de keepster goed pakte. Maar een vrije bal, aan de zijkant van de 16, werd knap binnengeschoten door Tessa. Niet veel later was het Anouschka die in tweede instantie de bal binnen werkte, een beetje een flipperkast goal, maar ook deze tellen. Daarna leek het alsof we de teugels weer wat vierden en Haarlo weer in de wedstrijd lieten komen. Maar deze vrouwen hadden blijkbaar het geloof er niet meer in waardoor de 3-0 ook de einduitslag was. Met deze overwinning staan we op de eerste plaats in de poule maar wel met 2 wedstrijden meer gespeeld dan alle anderen.

Super gedaan dames, eindelijk hebben we de 0 weer eens kunnen houden en dat verdiend een dikke pluim!! Dit moet echter ook het nodige vertrouwen geven voor de nog 7 resterende wedstrijden om zo de eventuele promotie af te dwingen!!

De pupil van de week was deze keer Gwen Pluijmers. Gwen is de rechtsbuiten van de MD1 en namens haar mochten we zeggen dat ze echt had genoten van deze mooie ervaring.