Victoria ’28 MB1 – Losser MB1

Maandag, 10 februari, 2014

Zaterdag 7 februari speelde de MB1 van Victoria '28 tegen Losser MB1. Het weer zat niet erg mee, het regende en regende, maar dat interesseerde onze meiden niet echt. Om half 3 begonnen ze aan de wedstrijd.

Vanaf het begin werd er meteen volop druk gezet door onze meiden waardoor de tegenstander op hun eigen helft vast werden gezet. Losser kwam niet echt aan spelen toe en in de 10e minuut was het zover. Stephanie scoorde de verdiende 1-0. Gelijk vanaf de aftrap stormden de meiden al weer naar voren en gingen ze door met druk zetten. Dit resulteerde in een aantal mooie acties en kansen.

In de 14e minuut werd de inzet wederom beloond met een mooi doelpunt. Deze keer was het Gizem die de 2-0 op het bord liet zetten. Nu was het hek van de dam en hadden de meiden de smaak meer dan te pakken. Een minuut later was het alweer raak, Rianne scoorde de 3-0! Ze bleven lekker spelen met leuke combinaties en naar een gemiste kansen scoorde Mariska in de 26e minuut de 4-0 en in de 37e minuut was het wederom Gizem die de score opvoerde waardoor we de rust ingingen met 5-0. In de 2e helft was het nogmaals Gizem die binnen een minuut weer scoorde (6-0). Maar het gekke was dat ze daarna wat inzakten en ze Losser lieten voetballen. Dit hadden we niet afgesproken maar alles liep ineens niet meer zo als in de 1e helft tot onze verbazing. Door wat omzettingen door te voeren en wat extra aanwijzingen vanaf de zijkant konden ze toch het eigen spel weer oppakken! Nog niet zoals we in de eerste helft speelden, maar toch liep het weer wat beter waardoor we toch het initiatief weer in eigen handen hadden. Dit resulteerde in de 70e minuut door een goal van wie anders dan Gizem (7-0). Helaas konden we de nul niet houden, doordat de bal wat ongelukkig werd geraakt bij het uitverdedigen kreeg Losser toch nog de kans en wist dus toch te scoren.

Meiden jullie hebben super gespeeld in de 1e helft en redelijk gespeeld in de 2e helft. Wij zijn supertrots op jullie en we bedanken iedereen voor de inzet. En we willen namens de meiden en ons zelf ook Sharona (van de MC1) bedanken voor haar inzet, top gespeeld meid en wie weet tot een volgende keer!!

(verslag, Erwin van Dijk)