Victoria ’28 JO-6 haalt finale ‘Bernard van Heek Cup’

Maandag, 3 juli, 2017

Tijdens de Open Dag van FC Twente, afgelopen zondag 2 juli, werd de eerste editie gehouden van de ‘Bernard van Heek Cup’. Op die dag namen de jongste teams van diverse Enschedese amateurverenigingen het tegen elkaar op tijdens een voetbaltoernooi bij De Grolsch Veste. Hieronder het verslag van een van de aanwezige teams van Victoria '28, de JO9-6.

Afgelopen zondag was het eindelijk zover, de open dag van FC Twente en strijden met de JO9-6 om de felbegeerde Bernard van Heek cup.

Na de eerste wedstrijd gewonnen te hebben zat de sfeer er al goed in! Wat een enthousiasme zowel onder de kinderen als onder de ouders. Wie had dit verwacht!

Na alle andere wedstrijden ook te hebben gewonnen met ruime voorsprong stonden we ineens in de finale! Met verhoogde hartslag en schorre keel hebben we het team van een 1-3 achterstand naar een 3-3 gelijkstand kunnen juichen.

Helaas zijn we 2e geworden na een reeks penalty schieten. En beetje teleurgesteld maar met een ervaring rijker nemen we afscheid van dit voetbalseizoen en helaas ook van elkaar….

Het team JO9-6