Victoria ’28 F8 wint overtuigend

Zaterdag, 4 oktober, 2014

Zaterdagmorgen 4 oktober 8.45 uur mochten de jongens en dame van F8 weer aantreden tegen BSC Unisson F4. Heerlijk een thuis wedstrijd, dus niet zo vroeg in de auto dit keer. Wat zijn we als ouders weer super trots op dit team! Je kunt zien dat de trainingen hun vruchten begint af te werpen. Er wordt meer samen gespeeld, beter gekeken wie er vrij staat en rennen niet meer met z'n allen achter de bal aan!

Na een peptalk van de coach trappen we af. Elke wedstrijd is het even weer wennen, maar naar 8 minuten is het Fedde die de score voor ons opent en het staat 1-0. Nadat het even duurde voordat iedereen weer op z’n eigen helft stond, was de bal weer gauw in ons bezit en is het weer Fedde die er 2-0 van maakt. De tegenstanders gingen daardoor meer met z’n allen voor hun doel staan, waardoor het iets moeilijker werd. Maar na goed samenspel, is het Lars die goed vrij staat voor het doel, en de 3-0 is een feit. Dit was tevens de ruststand.

Even uitrusten, wat drinken en een praatje, gingen we weer vol goede moed het veld op. Dat de conditie vooruit gaat kunnen we in de 2e helft ook goed zien. Binnen 1 minuut na de aftrap, is het Niek die de bal in het doel schopt 4-0. En weer door goed samenspel op het middenveld , is het Lars die gewoon 2 keer de bal goed voor de voeten krijgt en er 5-0 en 6-0 van maakt. Fedde was nog niet tevreden met “maar ” 2 doelpunten en maakte er 7-0 en 8-0 van. Het keepertje van de tegenstander, was best onder de indruk van alle ballen die langs hem heen vlogen. Pitbull Lars bleef dan ook vlak voor hem staan, waardoor het ventje niet goed kon uittrappen. Die schopte de bal voor de voeten van Lars en daar was de 9-0. Aanvoerder Coen vond 9-0 niet zo’n hele mooie score, die wou graag dubbele cijfers zien, dus schopte hij de bal er ook nog maar een keer in en zette de eindstand op 10-0!

Allemaal weer super goed gespeeld. Volgende week hebben we weer een thuiswedstrijd tegen Sportclub Enschede om 8.45 uur.