Victoria ’28 F8- Sportclub Enschede F6

Zaterdag, 11 oktober, 2014

Wat een super spannende, geweldige mooie wedstrijd speelden onze toppers vandaag tegen Sportclub Enschede. Helaas wel verloren, maar niet verdient!

We begonnen de wedstrijd met goed balbezit. Het samenspelen was weer super. Goed kijken naar elkaar, wie staat er vrij, echt geweldig. Maar helaas willen de ballen er niet in. Dit kwam ook, omdat Sportclub een pittig keepstertje in het doel had staan. Het duurde dan ook even, voordat de score werd geopend. Helaas niet voor ons. Sportclub kwam voor met 0-1, ondanks dat onze top keeper Djimm goed uit kwam lopen. Vlak voor rust maakten ze er 0-2 en 0-3.

Na de rust, gingen we goed verder. De bal werd op het middenveld onderschept, en door goed onderling samenspel en goed kijken van Niek, kwam de bal bij Coen terecht en hij scoorde de 1-3. Toen werd de F8 ook iets feller, want het kon nog. Sportclub ging met z’n allen verdedigen, waardoor we het best moeilijk kregen. Merlijn onderschept de bal en met een super voorzet kwam de bal bij Niek terecht. Helaas had Niek niet de mogelijkheid om te scoren, maar zag dat Fedde wel vrij stond voor het doel, mooie pass richting Fedde en de stand is 2-3. Dit was tevens de eindstand, ondanks dat ze er alles aan hebben gedaan om op gelijke hoogte te komen met Sportclub.

Winnen is leuk…super leuk en het is jammer dat het vandaag niet is gelukt, maar wij als ouders vonden het geweldig om te zien hoe jullie als 1e jaars F team ontzettende vorderingen maken die je absoluut nog niet hoeft te verwachten voor zo’n jong team. Ga zo door toppertjes.

Brian en Jorne, hartstikke bedankt voor het meedoen. Dankzij jullie konden we toch wisselen, zodat de energie op peil bleef.

Volgende week spelen we om 11 uur thuis tegen DEO uit Borculo…uitslapen dus 😉