Victoria ’28 F8 had het vandaag net niet

Zondag, 2 november, 2014

Vandaag stond de topper van het seizoen op het programma, Bon Boys F11 tegen Victoria F8. Bon Boys staat helemaal boven aan en hebben nog geen wedstrijd verloren of gelijk gespeeld. Hier wouden wij vandaag toch echt proberen verandering in te brengen.

We begonnen heel sterk, ondanks dat we tegen de nummer 1 speelden, deden we het absoluut niet slechter. Toch had Bon Boys gauw het 1e doelpunt gemaakt. Gelukkig laten onze toppers niet gauw hun hoofden hangen en had Lars het antwoord. Met een super mooi schot maakte hij er  1-1 van. Vlak voor rust maakte Bon Boys er 2-1 van. Een super ruststand tegen de nummer 1.

In de 2e helft kon je toch goed zien dat ze niet voor niets bovenaan staan. Al snel, en mede door super mooie afstandschoten, stond de stand op 4-1.  Geheel kansloos waren wij absoluut niet, we komen, zeker tegen een tegenstander als vandaag, gewoon conditioneel net iets te kort. Ondanks dat kreeg Merlijn, na goed samenspel op het middenveld de bal en kon ervandoor met de bal. Vlak voordat hij uit kon halen, werd hij neergehaald door de tegenstander. Misschien een “tactische” tackel, maar hij kreeg een penalty mee. Na een kleine onderlinge discussie, over wie de penalty ging nemen, gaf de coach de doorslag en ging Merlijn achter de bal staan. Vol overtuiging schoot hij de bal in het doel en de stand was 4-2. Helaas voor ons, was dit ook onze laatste doelpunt. Bon Boys wist nog 2x het doel te vinden en zette de eindstand op 6-2.

Toppers, jullie hebben weer super gevoetbald met z’n allen. Ik wil alleen dit keer Linden, Luuk en Djimm even complimenteren, jullie hebben super verdedigd!!!!!

Volgende week spelen we thuis om 8.45 uur tegen Bon Boys F12.