Victoria ’28 F8 groeit met de week

Zondag, 19 oktober, 2014

Vandaag zaterdag 18 oktober mocht ik de taak als trainer/coach van mijn dochter overnemen bij de F8 van Victoria '28. Naomi moest namelijk werken waardoor ze er niet bij kon zijn vandaag.

In de eerste helft hadden we een ieder een specifieke taak mee gegeven die ze moesten uitvoeren op hun positie. Het was een genot om naar te kijken hoe ze deze uitvoerden.
De een deed het nog beter dan de ander en zijn we van de 20 minuten die we hadden 18 minuten op de helft van de tegenstander geweest. Na doelpunten van Fedde en Melvin gingen we rusten met een 2-0 voorsprong, overigens had Jim 2 zeer goede reddingen bij een op een situatie’s.

In de 2de helft gingen we door waar we mee bezig waren, iedereen hield goed zijn positie en voerde de taken met veel overgave uit.  Hierdoor was het eigenlijk weer een richting verkeer en hadden we 16 minuten lang de tegenstander op zijn eigen helft. Linde en Luuk in de verdediging was een gouden koppel! Alles wat ook maar bij of net over de middellijn kwam hadden ze en verdedigden ze goed uit via de zijkanten.
Lars had mooie steekballetjes, Merlijn hield goed de buitenkant en Fedde zwierf goed van links naar rechts in de voor roede waardoor hij steeds weer aanspeelbaar was. En Jim had wederom een aantal goede reddingen ondanks dat hij in de wedstrijd maar slechts een paar keer in actie moest komen. Dan is de prestatie des te groter van hem omdat hij daardoor meer focus op de wedstrijd moest hebben dan anders. Nu heb ik er een aantal genoemd maar iedereen was goed bezig!! Fedde scoorde nog 2x en ook Merlijn scoorde nog waardoor de eindstand op 5-0 uitkwam.

We waren dan vandaag ook SUPERTROTS op ze. En ik vond het fijn om Victoria ’28 F8 een keer te mogen coachen samen met Jeroen Schuurman!!!!
Jullie zijn ‪TOPPERS‬, ga zo door!!!!