Victoria ’28 F4 heeft de lente in de bol

Maandag, 3 november, 2014

Vandaag moesten we tegen Wilhelminaschool F2. Door dit mooie weer waren ze vandaag extra gemotiveerd. Ze hadden er allemaal erg veel zin in en stonden te trappelen om te beginnen.

Het was na de aftrap al meteen te zien want binnen een minuut stonden we al op 1-0 voor door Cleo. En daar bleef het niet bij deze wedstrijd.  Daarna scoorde achtereenvolgens, Lars, 2x Kas, Ali, Nata, Kaan, Duncan, Kaan, Cleo en Kas. In de tussen tijd was er nog een misverstand in de verdediging waardoor Wilhelminaschool de eer voor vandaag gered had door in ieder geval te scoren. We gingen de rust in met een 11-1 voorsprong.

Na de rust gingen we door waar we gebleven waren met kansen creëren, alleen Wilhelminaschool had gewisseld met de keeper en deze hield er heel wat ballen uit. Maar na een minuut of 10 in de tweede helft brak Cleo de ban en ging men door waar men gebleven was namelijk met scoren. Hierna scoorde Cleo nog een keer en toen Kas, Ali, Kaan en nogmaals Kaan.
Ook kon Wilhelminaschool nog een paar keer counteren en werd er goed gekeept door Duncan. Alleen bij een counter was het dan toch raak en was de eindstand 2-18.

Door deze eindstand hebben we ons doelgemiddelde flink opgeschroefd en klimmen we naar de tweede plaats. Allemaal prima gespeeld.

~ Brian