Victoria ’28 F3 wint overtuigend haar 3e wedstrijd

Maandag, 30 september, 2013

Na een grootse overwinning vorige week uit tegen Rigtersbleek F7, was het zaterdag 28 september tijd voor een thuiswedstrijd tegen Suryoye-Mediterraneo F2.

Al na 2 minuten valt de eerste goal. Na een mooie combinatie tussen Leeuwis en Dustin, geeft Dustin een voorzet aan Daan. Met een mooi schot maakt Daan de 1-0. Even later schiet Dustin helaas op de paal. In de volgende aanval legt Leeuwis de bal breed op Dustin die met een bekeken schuiver alsnog scoort, 2-0. Yassin speelt twee man voorbij en legt de bal af op Dustin. Daar weet hij wel raad mee, 3-0. De keeper van Suryoye-Mediterraneo F2 schiet de bal zo bij Yigit op de voet. Hij schiet en scoort de 4-0.

In de tweede helft lijkt Suryoye-Mediterraneo F2 er niet meer in te geloven. Er komen steeds meer kansen voor Victoria. Er volgt een counter waarbij Sven een mooie diepe bal op Daan geeft en Daan schiet hoog in het doel de 5-0 binnen. Even later met een mooie actie pakt Daan de bal af van een speler van Suryoye-Mediterraneo F2. Hij speelt de bal naar Leeuwis en deze schiet met een goed schot de 6-0 in. Na een pass van Dustin scoort Daan de 7-0. Sven kijkt goed en geeft een mooie pass aan Dustin. Hij schiet de bal bij de 2e paal binnen en het wordt 8-0. Leeuwis speelt de bal heel mooi af op Dustin en scoort de 9-0. De bal komt in ons verdedigingsvak. Stan let goed, rent naar de bal voordat een speler van Suryoye-Mediterraneo F2 hem kan pakken. Hij neemt de bal goed aan en speelt de bal breed naar een andere speler van Victoria. En er kan weer opgebouwd worden voor een nieuwe aanval. Yigit speelt de bal naar Rico en hij geeft een prachtige voorzet aan Sven. Hij scoort de 10-0. Yigit speelt de bal over naar Dustin. Hij schiet de bal mooi in de hoek, 11-0.

Deze week zullen onze sterren zich goed moeten voorbereiden voor de topper tegen De Tubanters F3. Beide teams hebben nu 3 wedstrijden gespeeld en 9 punten.
Doelsaldo De Tubanters +34
Doelsaldo Victoria +30

f3

Staand van links naar rechts: Dustin, Sven, Daan en Leeuwis
Zittend van links naar rechts: Rico, Stan, Yigit en Yassin
Liggend: Pascalle

Eindstand:
Victoria ’28 F3 – Suryoye-Mediterraneo 11 – 0

Statistieken:
1 – 0 Daan, 2 – 0 Dustin, 3 – 0 Dustin, 4 – 0 Yigit, 5 – 0 Daan, 6 – 0 Leeuwis, 7 – 0 Daan, 8 – 0 Dustin, 9 – 0 Dustin, 10 – 0 Sven, 11 – 0 Dustin

Topscorer:
Sven 9 (+1)
Daan 9 (+3)
Dustin 9 (+5)
Leeuwis 3 (+1)
Rico 1
Yigit 1 (+1)