Victoria ‘28 F3 verslaat Sparta E. F7 en houdt ongeslagen status vast

Maandag, 11 november, 2013

Vanmorgen stond de wedstrijd tegen Sparta E. F7 op het programma. Gezien de stand op de ranglijst zou het toch een redelijk eenvoudige wedstrijd moeten worden. Dat werd het ook!

Na de winterstop zullen we met deze 1e jaars spelers echt een klasse hoger moeten om onder hogere weerstand te  voetballen.  Tot nu toe hebben alleen De Tubanters en Bon Boys het onze jongens moeilijk gemaakt.

Wederom met een compleet elftal waren onze jongens (en 1 meisje) gebrand om weer vol voor de overwinning te gaan.  Net als vorige week was het krachtsverschil duidelijk zichtbaar. Na 1 minuut lag het balletje al bij Sparta E in het netje. Na een foute terugspeelbal kon Sven zo op de goal aflopen en de bal in het hoekje schuiven. 0-1. Vanaf dat moment was het eenrichtingsverkeer naar het doel van Sparta E. Met kunst en vliegwerk probeerde de tegenstander onze ploeg van het scoren af te houden en dat lukte ze ook nog aardig. Soms was het voor de goal ouderwets ‘flipperkastvoetbal’. Heel af en toe kwam Sparta E. op de helft van ons, maar dan werd er weer heel goed verdedigd door Stan, Yassin en Daan. Pascalle had deze morgen welgeteld 1 bal moeten tegenhouden. Onze aanjagers op het middenveld, Leeuwis en Rico, waren weer topfit en waren de grote aanjagers! De aanvallers, Dustin, Yigit en Sven, konden zich vanmorgen lekker uitleven.

Ondanks de dubbele cijfers had het eigenlijk nog een veel hogere uitslag moeten zijn, maar wat nog wel heel leuk is om te vermelden: Stan heeft zijn 1e goal van het seizoen gemaakt. Met een glimlach van oor tot oor nam hij de felicitaties van zijn teamgenoten in ontvangst. Echt heel leuk om te zien!

Volgende week kunnen we een betere tegenstander verwachten in Buurse F1. Tevens moeten onze directe concurrenten (Bon Boys en De Tubanters) tegen elkaar. Word een mooie zaterdag!

f3 sparta

Statistieken

1-0 Sven 7-0 Dustin
2-0 Sven 8-0 Sven
3-0 Yigit 9-0 Yigit
4-0 Yigit 10-0 Stan
5-0 Sven 11-0 Rico
6-0 Dustin 12-0 Yigit

Topscorer

Sven 20 (+4)
Dustin 14 (+2)
Daan 12
Leeuwis 7
Yigit 6   (+4)
Rico 3   (+1)
Yassin 1
Stan 1   (+1)
Eigen   doel 1