Victoria ’28 F3 pakt 2e plaats toernooi SV Mesum (D)

Maandag, 22 september, 2014

Zondag 21 september speelde Victoria '28 F3 op het F2 toernooi van SV Mesum (D). De spelers Sem, Ashur, Lars, Luca, Mathijs, Sergio en Ties kregen versterking van Lucas (F2). De 10 deelnemende teams waren verdeeld over 2 poules. Victoria '28 was ingedeeld in poule A waarin SV Mesum, Germania Hauenhorst, Greven 09 V en Borussia Emsdetten de tegenstanders waren.

De eerste wedstrijd was tegen Ger. Hauenhorst die al snel werd beslist door Victoria ’28, eindstand 0-2. De tweede wedstrijd tegen SV Mesum was een makkie voor Victoria ’28 getuigende de 7-0 overwinning. Wedstrijd nummer drie was iets lastiger voor Victoria ’28 maar werd uit het vuur gesleept middels een 1-0 zege. De laatste poulewedstrijd tegen Greven 09 V werd ook winnend afgesloten met 4-0 en dus ongeslagen poulewinnaar.
De halve finale tegen de nummer 2 van poule B was spannend omdat de teams aan elkaar waren gewaagd. Na kansen voor beide teams bleef het 0-0; dus penalty’s! De penaltyserie ging gelijk op tot 4-4 toen Lars de vijfde penalty van de tegenstander uit het doel hield. Mathijs wist de vijfde penalty wel te benutten en schoot daarmee Victoria ’28 naar de finale.

In de finale was Stella Bevergem de tegenstander en die waren beter en kregen de beste kansen. Het bleef lang 0-0 maar vlak voor tijd vloog een bal hoog en onhoudbaar in het doel van Victoria ’28 waarmee Stella Bevergem de finale met 1-0 won.
Natuurlijk was er teleurstelling bij onze jongens van F3, maar uiteindelijk namen ze met opgeheven hoofd de beker en oorkonde in ontvangst! Het was een mooie dag… een dag vol spanning, lol, teleurstelling, verdriet, doelpunten, teamwork, plezier maar bovenal inzet! Wat hebben ze gestreden.

Jongens van F3 bedankt voor de mooie dag en ouders bedankt voor jullie positieve support.