Victoria ’28 F3 ongeslagen kampioen

Maandag, 1 december, 2014

Zaterdag 29 november stond de laatste wedstrijd van dit seizoen op het programma voor Victoria’28 F3, uit tegen Quick '20 F9 . Een echte topper tussen de nummers 1 en 2. Degene die zou winnen zou zich dus kampioen mogen noemen. Al had Victoria ’28 F3 ook genoeg aan 1 punt.

Om 7.30 uur vertrokken we met gezonde spanning bij de velden van Victoria ’28. Aangekomen bij Quick’20 bleek dat het niet zomaar een kampioenswedstrijd werd… F3 mocht spelen op het hoofdveld onder leiding van niemand minder dan scheidsrechter Bjorn Kuipers (compleet met kaarten en spuitbusje!). Al snel bleek Victoria ’28 de betere ploeg hoewel Quick’20 er af en toe ook gevaarlijk door kwam. De wedstrijd was spannend net zoals het scoreverloop. Victoria ’28 kwam 2 keer op een voorsprong en 2 keer wist Quick’20 gelijk te maken. Victoria ’28 kwam weer op voorsprong, 2-3. Daarna bleef het nog spannend tot het laatste fluitsignaal maar gescoord werd er niet meer.

Dat het spannend was lieten ook de vele meegereisde fans horen. Opa’s, oma’s, ouders, broertje, zusje, vrienden en kennissen bedankt dat jullie er waren om onze toppers van F3 aan te moedigen. Door de 2-3 zege op Quick’20 mag Victoria ’28 F3 zich dus ongeslagen kampioen noemen. De spelers van F3 vlogen naar hun leider Gerben en coach Philip en vierden samen feest. Ook de meegereisde supporters vierden het feestje mee en werden bedankt door de jongens van F3.

Na het penalty schieten deelde Bjorn Kuipers handtekeningen uit op rode/gele kaarten, voetbalschoenen of keepershandschoen en ook de fotosessie die volgde met hem was een groot succes. Bjorn Kuipers huldigde de kampioenen door hen een welverdiende medaille om te hangen waarop de jongens van F3 het veld met een grote glimlach verlieten, evenals de trotse ouders, opa’s en oma’s, vrienden en bekenden.

Een feestje vieren onder de douche en vervolgens op naar de 3e helft…. de McDonalds in Oldenzaal!! Fantastisch toch als je om 10.00 uur aan de patat mag om je kampioenschap te vieren. Lekker eten, spelen en met een foto van een fantastisch team onder de arm naar huis nagenieten van een geweldige dag!

Victoria ‘28 F3 gefeliciteerd met het kampioenschap! Het was een topseizoen!

f3 kampioen