Victoria ’28 F3 komt goed uit de winterstop

Maandag, 9 februari, 2015

Zaterdag 7 februari 2015 stond voor Victoria ’28 F3 de eerste wedstrijd in de voorjaarscompetitie op het programma. Er werd thuis gespeeld tegen VMC F1G, een fusieclub uit Vasse en Manderveen.

Na een goed begin van VMC kwam Victoria ’28 beter in de wedstrijd. Na kansjes over en weer was het Sem die, met een mooi schot, Victoria ’28 op voorsprong zette, 1-0. Dat was tevens de ruststand.

In de  tweede helft waren de ploegen aan elkaar gewaagd hoewel Victoria ’28 voetballend wel beter was. De eerste grote kans van de tweede helft was voor VMC maar het schot werd goed uit de hoek gehaald door de keeper van Victoria ’28. VMC kreeg nog een paar kansjes, maar na een mooie pass van Mathijs was het Sergio die alleen richting het doel van VMC mocht opstomen. Na 2 verdedigers te hebben gedold werd het via de paal 2-0 voor Victoria ’28.

Victoria ’28 verzuimde echter om ook de 3-0 en 4-0 te maken waardoor het spannend bleef. Vlak voor het einde was daar toch het doelpunt van VMC, 2-1 maar daar bleef het bij. Ondanks de kou een goed begin van Victoria ’28 F3 in de 3e klasse.