Victoria ’28 – Eilermark 4-1

Maandag, 24 februari, 2014

Uitwedstrijden bij Victoria '28 blijven voor Eilermark een verzoeking. Ook in de editie 2014 viel er weer eens niets te halen, hoewel ons eerste dit keer de hand in eigen boezen kon steken.

Zonder Staef Aagten(schorsing), Kenneth Cooper en Nigel Priekaar(beiden geblesseerd) maar weer met Kemal Sari in de basis trad Eilermark aan op Zuid. En al na ruim één kwartier was de wedstrijd gespeeld met een 3-0 tussenstand. Al binnen tien minuten was er de achterstand waarbij de scheidsrechter een appél voor hands negeerde, terwijl iets later aan de andere kant Eef Pril in kansrijke positie afgefloten werd wegens buitenspel. Amper enkele minuten later eindigde een perfecte boogbal van afstand onhoudbaar achter Joey de Jager: 2-0. En ook een derde doelpunt volgde doordat Eilermark nauwelijks ingreep bij de Victorianen. Eilermark kon in de eerste helft weinig tegengas geven, de beste kans was voor Johnny Khanou maar leverde geen doelpunt op.

In de tweede helft begon Eilermark beter en drukte Victoria terug op eigen helft. Kansen waren er ook meer, en nadat Eef Pril bij een goede actie onderuit gehaald werd gaf de scheidsrechter een terechte penalty. Dé kans om een snelle aansluiting tot stand te brengen, maar vanaf elf meter schoot Johnny Khanou de bal op de keeper. Dit kwam ook de wedstrijd niet ten goede, Victoria hoefde niet meer zo nodig en probeerde de riante voorsprong uit te spelen. In het laatste kwartier was er zelfs de 4-0, voordat Johnny Khanou de eer kon redden en de eindstand op 4-1 bepaalde. Een (opnieuw) zure nederlaag, hopelijk is er over twee weken de ommekeer als iedereen weer fit is.

Fotoverslag: klik hier

Bron: http://www.eilermark.nl