Victoria ’28 E4 pakt het eerste punt

Zondag, 28 september, 2014

Het zicht was niet zo best, op deze zaterdagochtend. Veld 1b lag nog in nevelen gehuld, maar gelukkig konden de spelers van de E4 elkaar wel zien. Dat deden ze volop, elkaar zien en vinden! Ze speelden prima vanmorgen, de inzet van iedereen was goed en er werd hard gewerkt.

Helaas was er wat pech bij Victoria ’28, de lat en de paal werden meerdere keren geraakt, maar wat kwamen ze vaak in het doelgebied van de tegenstander. Kansen genoeg, maar zoals gezegd, het zat niet mee.
Quick scoorde helaas het eerste doelpunt, maar na 20 min. maakte Adam, na een paar mooie acties , de 1-1. Helaas viel vlak daarna het 2 de doelpunt voor Quick.

Na de rust werd weer gedomineerd door Victoria ’28, er waren weer meerdere kansen, Dominique rende zich de benen uit het lijf, Derdo verdedigde goed mee, Jamy zette af en toe de sprint in, waardoor er veel ballen werden onderschept, Jacob hield ook heel wat ballen tegen, Tezcan en Awien vonden elkaar tijdens de aanvallen, door mooi te combineren, Umer Kahn wist zijn doel goed te verdedigen, ze vochten ervoor en toen kwam daar de gelijkmaker: Minden maakte een weloverwogen doelpunt en het was 2-2. Het eerste punt is binnen. De coach van de tegenpartij maakte nog een compliment over de kwaliteit van Victoria ’28 E4, het verbaasde hem, dat ze zo laag stonden in het klassement.

Nou, daar gaat dus verandering in komen!