Victoria ’28 E4 KAMPIOEN

Woensdag, 14 mei, 2014

Na een fantastisch seizoen is Victoria '28 E4 afgelopen zaterdag kampioen geworden. En dat werd gevierd op de thuisbasis!

Na de winterstop gingen de negen jongens helemaal los. Onder leiding van Sjoerd en Robin vielen de puzzelstukjes op hun plek en begonnen ze als een geoliede machine te voetballen. Geen gezeik, geen gemopper maar gewoon lekker voetballen was het devies. De sterke punten werden uitgebuit en de zwakke punten werden zonder problemen opgevangen.

Met deze instelling trakteerde het team de trouwe toeschouwers op mooi en fair voetbal. En deze hadden niets te klagen: Met 9 overwinningen, 1 gelijkspel en 1 verlieswedstrijd, en met 68 doelpunten voor en maar 18 tegen hebben de jongens zich van hun beste kant laten zien. Een beetje hulp van de E5, die de directe concurrent van EMOS in de voorlaatste wedstrijd op een gelijkspel wisten te houden, was natuurlijk heel welkom en verlaagde de druk in de laatste wedstrijd die uiteindelijk gemakkelijk met 0-10 werd gewonnen van Vogido. Een prachtige uitsmijter van een mooi seizoen.

Bedankt jongens!

Een trotse vader.

E4 Kampioen

E4 Kampioen