Victoria ’28 E4 bezorgt jarige speler mooi verjaardagscadeau

Zondag, 12 oktober, 2014

Nadat Victoria '28 E4 afgelopen donderdag een oefenwedstrijd speelde tegen de E1 van Phenix, en deze jammer genoeg verloor, omdat dit een " maatje te groot " bleek, konden we toch concluderen dat ze goed hadden gespeeld. De stand werd 5-1, waarbij vermeld moet worden dat Jamy zo mooi scoorde, dat hij er zelf een beetje beduusd van was.

Met een goed gevoel gingen ze de wedstrijd van zaterdag in. Derdo had er wel zin in, winnen op zijn verjaardag, dat zou mooi zijn. Het was Victoria ’28 E4 tegen Bon Boys E8, die op een vierde plek in het klassement stond. We moesten echter wel een speler missen, Dominique, onze harde werker. We begonnen met Jamy en Jacob in de verdediging, die veel ballen goed terug konden spelen en af en toe ook flink meters maakten. Bovendien werd het spel goed opgebouwd vanuit de goal. Ook schopte  Umer Kahn de ballen af en toe ver en goed uit. Op het middenveld werd slim gecombineerd door Derdo, Adam en Minden, waardoor de aanvallers Tezcan en Awien mooi konden worden aangespeeld. In de 11 de minuut scoorde Tezcan dan ook een prachtig doelpunt, waardoor het 1-0 werd. De E4 speelde sterk en aanvallend en kwam steeds gevaarlijk in het doelgebied van de tegenstanders. In de 18 de minuut scoorde Minden, uit een voorzet van Tezcan,  na een mooie opbouw met Adam, laag in de rechterhoek en toen was het 2-0.
De Bon Boys begonnen nu wat meer tegengas te geven. Een speler kon ontsnappen, nadat er een corner was genomen door Victoria ’28, en deze scoorde, nadat hij oog in oog kwam met Umer Kahn. De stand was 2-1.

Gelukkig kon na de rust het goede spel van Victoria ’28 voortgezet worden. Umer Kahn keepte overtuigend, hij kwam goed uit en gooide af en toe zijn lichaam ervoor. Jacob zorgde er verder voor dat er geen mannetjes door konden breken. Jamy kon van achteren uit flink meters maken. Derdo maakte een paar mooie solo’ s. Adam maakte het veld breed en combineerde prima met de andere middenvelders, ook hielp hij goed mee met verdedigen. Tezcan en Awien bewogen als snelle spitsen richting de keeper, waardoor deze wel wat zenuwachtig werd, en uiteindelijk schoot Minden de bal vol in de kruising, wat resulteerde in  4-1, een mooie eindstand!