Victoria ’28 E3 weer volop in de race met verdiende driepunter

Zondag, 3 november, 2013

Ze hadden er weer zin in vandaag. Het was lekker voetbalweer, de trainer gaf flink wat complimentjes weg, de toeschouwers waren enthousiast, er was een goede scheids en alle spelers waren in opperbeste stemming.

Het hervonden elan na de dramatische verliespartij van vorige week was in de wedstrijd te merken. Er werd bij tijd en wijlen lekker gepasst, flink wat kansen gecreëerd en solide verdedigd. Al blijft ‘de stuit’ altijd voor problemen zorgen.

Het toch technisch vaardige Avanti E7 moest het vandaag niet hebben van Victoria’s sterk keepende laatste man. De man of the match Wesley wist met enige spectaculaire reddingen nét geen clean sheet te houden: 6 -1. Maar ook de andere spelers zorgden ervoor dat trainer Andre met een goedkeurende blik de wedstrijd aanschouwde. Omdat de spelers op het einde van de tweede helft met hun gedachten al bij de gehaktbal in de kantine zaten, zakte het team op het eind wat in.

In de kleedkamer steeg de stemming met nog meer punten toen het nieuws de spelers bereikte dat de koploper punten had laten liggen. Dit zorgde ervoor dat Victoria ’28 E3 weer volop in de race is om het kampioenschap. Het belooft nog een spannend slotstuk van de competitie te worden.

De tevreden spelers geven in de nabeschouwing zelf toelichting op de wedstrijd:

youtube Nabeschouwing Victoria ’28 E3 tegen Avanti E7