Victoria ’28 E3 verslaat Udi E1

Zaterdag, 27 september, 2014

Op zaterdag 27 september speelde E3 een uitwedstrijd tegen Udi E1. We zijn wandelend in de mist naar de tegenstander gegaan, daar werd gespeeld op “echt” gras.

Onze tegenstanders waren groot en sterk, maar hiervan raakten we niet onder de indruk Op snelheid en techniek werd Udi overklast, helaas zagen we dit vooralsnog niet terug in het scoreverloop. Na een kwartier stond het 2 – 2, waarbij moet worden gezegd dat Victoria ’28 wel 10 keer op het doel van de tegenstander had geschoten. De nauwkeurigheid ontbrak echter. Veel ging “net naast” of “net over”. Vlak voor rust liepen we binnen 3 minuten uit naar 2 – 4.

In de 2e helft was er wat meer controle. Udi werd zichtbaar moe en Victoria ’28 greep dit moment aan om vlot de score uit te bouwen naar 2 – 7. Het mooiste doelpunt werd in de 42e minuut gescoord door David, hij kopte een voorzet van Benjamin (vanaf rechts) schitterend en snoeihard binnen. Ook de verdediging stond in de 2e helft als een huis. Het “Blonde Blok”, Indy en Noa, verdedigde zeer alert, geen tegenstander kwam erdoor. Na het onderscheppen van de bal strooiden de meiden met goede passes naar de middenvelders en aanvallers.

Victoria ’28 E3 wint hiermee de 3e wedstrijd op rij en staat voorlopig trots op een gedeelde 1e plaats in de competitie!

Score Doelpunt Assist
1 – 0 Udi
1 – 1 Benjamin
1 – 2 Benjamin Ainesh
2 – 2 Udi
2 – 3 Luuk Kevin
2 – 4 Benjamin
2 – 5 Luuk
2 – 6 David Benjamin
2 – 7 Eigen doelpunt Luuk
3 – 7 Udi